sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kauppakeskus Zenia Bulevard

Kun tässä muutama bloggas on tullut kirjoiteltua tästä köyhemmästä väestöluokasta, niin siirrytäämpä hetkeksi ääripäästä toiseen, eli rikkaisiin tai ainakin valtaosiltaan hyvin toimeen tuleviin ihmisiin. La Zenian ostoskeskus on rakennettu juuri heitä varten. Toki kaikki saavat vapaasti siellä vierailla ja tehdä ostoksia.

Kauppakeskus sijaitsee Orihuela Costalla Playa Flamencan alueella. Se on todella suuri kauppakeskittymä. Ehkä kuten ideapark tai vastaava Suomessa, mutta tasoltaan huomattavasti korkeampi. Ei mikään laatikkomainen kauppabunkkeri vaan upeasti rakennettu kivilinna kaikkine hienouksineen. Vierailijoita vuositasolla kuulemma noin 13 miljoonaa.

Alimmaisena valtava parkkihalli, johon voit ajaa autosi kun menet ostoksille. Itse kauppatasot lähtevät kun nouset kellarista liukuportaita pitkin ylös. Pyörille on myös omat parkkinsa sisääntuloaulassa. Kun tulet tänne, niin muista laittaa se t-paita päälle, kuten muissakin kaupoissa. Se on laki täällä hygieniä syistä.

Kauppoja on sitten varmasti jokaiselle. Merkkivaatteita, kenkiä, aurinkolaseja, huonekaluja, kioskeja, ravintoloita, tietokoneita, puhelimia ja niin edelleen ja niin edelleen. Ahkerampi shoppailija viihtyy täällä varmasti päivän pari. Tätä kokonaisuutta ei päivässä ehdi nähdä.

Lapset myös kivasti huomioitu. Heillä kaiken näköistä ohjelmatarjontaa myös kauppoja, juna ajelua, sekä hauskoja lattian alta tulevia vesi suihkuja, jossa he voivat leikkiä. Päivä ei tule heillekkään pitkäksi. Kivoja eläin autoja myös vuokrattavana.


Kaikki kaupat ovat ilmastoituja, niin ei hiki pukkaa ostoksilla uusia uimahousuja sovitellessa. Lisäksi kauppakäytävät ovat varustettu pienillä vesi suihkuilla, jotka suihkuttavat ilmaan viileää vesisumua muutaman metrin korkeudelta viilentääkseen shoppailijoita. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa tämäkin paikka. Ihmisiä vierailee La Zenialla noin 13 miljoonaa kappaletta vuodessa.  

Lisää elämisestä Espanjassa tulevissa bloggauksissani. Pysy siis kanavalla ja mikäli pidät blogista, muista jakaa vaikka face bookissa, niin saavat muutkin tietoa täällä asumisesta. Mikäli taas tarvitset apua löytääksesi täältä asunnon, voit ottaa yhteyttä minuun senjorrose@gmail.com 

Klikkaamalla kuvat suuremmiksi.

Saanko esitellä, kauppakeskus Zenia Bulevard

Maan alle pääset auringolta suojaan viileään parkkiin.

Sisääntuloaula pyöräilijöille.

Kauppoja jokaiseen makuun.

Näitä koko valtava kauppakeskittymä täynnä.

Kaupat täynnä shoppailijoita.

Täällä eksyt ilman kylttejä.

Ylhäällä vesisumuttimia, jotka viilentävät ulko bulevardilla käveleviä asiakkaita.

Kauppoja jokaiseen makuun.

Lisää kauppoja ja niitä on paljon.

Sähkömoottorilla varustettuja ajopelejä lapsille.

Ostoskeskuksen alla valtavat autohalllit jotka autoja täynnä.

Keskuksen kyltti.

Parkkihallista nousu kätevästi liukuportailla. Helppo kuljettaa ostokset.

Ihmisiä vilisee kaikkialla. Täällä lama ei näy.

Hauska paikka lapsille. He odottavat lattian alta tulevia suihkulähteitä. Ne tulevat aina jonkun minuutin välein.Sisään tullessa vesiputous seinä.

Kadut täynnä shoppailijoita.

Kauniita käsin tehtyjä puuesineitä.

Myös ravintolat täynnä asiakkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti