torstai 27. elokuuta 2015

Pikavisitti Suomessa.

Pahoitteluni arvon lukijat, että ei ole tullut uusia kirjoituksia, mutta tuli vierailtua tosiaan Suomessa ja tuli järjesteltyä noita viimeisiä viilauksia siellä päässä. Kieltämättä aika kiireinen viikko, joten ei paljon ole tietokoneen äärellä kerennyt viihtymään. Nyt olen jälleen täällä Espanjan päässä ja tämä blokkaus olkoon muisto tälle Suomen vieraillulleni.

Asioita oli jos jonkin moisia järjesteltäviä. Raskain kaikista oli oman pitkäaikaisen ja parhaan kaverini hautaaminen. Tämä paras kaverini oli koirani Nato, jonka saatoin haudan lepoon. Nato oli jo niin vanha, sokea, ja kuuro, että oli meille kaikille paras, että Nato saa arvoisensa lepopaikan Suomesta tutuilta seuduilta. Paikan valitsimme Naton kanssa yhdessä ja Nato sai varmasti arvoisensa lepopaikan parhaalta mahdolliselta paikalta.

Suuri homma oli lisäksi muutto väliaikaisesta asunnosta, sekä lopputavaroiden varastoimeinen. Toki lisänä piti pakata lopputavaroita mukaamme Espanjaan. Muuttolaukkuja tuli kaikkiaan kahdeksan kappaletta, sekä luonnollisesti vaimolle polkupyörä, jonka pakkasimme mukaamme Espanjaan. Legoja ja leluja lapsille oli reilusti yli 20 kiloa. Todettakoon vielä kerran, että tänne ei kannata vanhoja tavaroita kovin paljon mukana roudailla. Kaikkineen kamoineen muutollemme hintaa tuli kaiketi vajaa tonni.

Sinänsä mukava kun vieraili Suomessa, että kelit sielläkin päässä kerrankin hyvät. Ei päivääkään satanut vettä, joten oli mukava vielä saattaa mökki siihen kuntoon, että kun sielläpäin tulee vierailtua, niin on mukava tulla, kun on jokin tukikohta johon palata.

Vielä suuri kiitos kaikille niille, jotka olivat meidän muuttojuhlissamme. En tiedä kenenkä idea oli järjestää pieni rahankeräys muuttoomme, mutta kiitos kaikille lahoittaneille. Näillä meille lahjoitetuilla muuttorahoilla ostimme välittömästi Espanjaan saavuttuamme lapsille uudet polkupyörät. Suuri kiitos vielä lasten puolesta tästä kauniista eleestä.

Täällä päässä olemme kerenneet jo rekistöröitymään kaupungin asukkaaksi, hakemaan vaimolle nienumeron, saattamaan kouluasioita kuntoon ja kaikkea muuta pientä, josta kerron tulevissa numeroissa lisää. Muista pysyä siis kanavalla ja muista jakaa blogia sosiaalisessa mediassa mikäli pidät siitä.

PS: Pahoittelut kaikille tuttaville, joita en ehtinyt tavata Suomen vierailulla. Aika oli todella rajallinen, mutta aina olette tervetulleita morjastamaan minua tänne Espanjaan ;)

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Voit myös tulla SenjorRose Facebook kaverikseni, niin saat postaukseni suoraan sitä kautta postaukseni. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.


Saludos de SolKoko maallinen omaisuutemme Espanjaan muutossa. Pahvilaatikossa pakattuna vaimon polkupyörä. Muuta tänne ei yksinkertaisesti kannata tuoda. Paitsi tietenkin tukku rahaa, jos sitä sattuu olemaan.

Alicanten lentokentällä. Tästä vain taksilla loppumatka.

Taksien hinnasto. Me otimme invataksin, koska tavaraa sen verran paljon . Hinta oli sama. 

Kentän edessä takseja paljon, eli kyydin löydät varmasti.

Ensimmäinen ostos heti maahan saavuttuamme. Lapsille uudet pyörät. 

Legoja ja leluja otimme mukaan todellakin reilusti. Kaiketi 20 % kaikista muuttotavaroista oli leluja. 

Tämmöinen otus löytyi mökin pihasta ennen lähtöämme. Pieni mies ei paljon kyytä säiky.

Suomen kesä kauneimmillaan.

Pitkäaikainen paras ystäväni Nato.

Naton viimeinen nukkumapaikka. Valitsimme paikan koirani kanssa yhdessä. Kolmea paikkaa katsoimme yhdessä, mutta vain tämä hänelle kelpasi.

Hyvin täällä lapset tuntuu viihtyvän.

Koko pesueen menopelit uimarannalla.

Välillä merellä ja välillä altaalla.

Vielä pienenä vinkkinä, että merkkaa pyöräsi kaivertamalla ainakin muutamaan kohtaan nimesi ja talleta pyörän sarjanumero. Pyörävarkaita myös  täällä valitettavasti on kuten muissakin kaupungeissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti