keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Miljonäärin elämää Espanjassa ilman miljoonia - Osa II

Kirjoittelin tämän tekstin jokunen aika sitten ja ajattelin jo, että jätän sen julkaisematta, mutta annetaan mennä...

Tein postauksen noin pari vuotta sitten samaisesta aiheesta tällä samaisella otsikolla. Tämä, jos joku teksti aiheutti paskaryöpyn postiini. Tuli jopa viestiä yksityisviesteinä, kuten "perkeleen maan petturi ja hujjari" paras tarjous oli, "että me tiedämme, missä sinun perheesi asuu vitun miljonääri, et asu enää kauan, vaan nyt tuli kentälle lähtö".

Veikeä se on suomalaisen mieli, kuten tuttavani täällä tuumasi. Joku antaa satasen siitä, että kaveri ei saa vittäkymppiä. Oli jo lähellä, että tämän kirjoituksen myötä lakkauttaisin koko blogin ja ajattelin, että pitäkää tunkkinne. Se miksi kirjoittelen yleensäkkin vielä tätä blogia, on kiitos teidän täysipäisten lukijoiden kannustavien palautteiden ja sen, että tykkään kirjoittaa. Muuten voisin todellakin tehdä ihan kaikkea muuta hyödyllistä.

Tästä bloggaamisesta ei makseta penniäkään ja mitä yrityksemme logoon blogissa tulee, niin sen mainosarvo on todellakin pieni, jopa täysin naurettava, jos vertaa kuinka paljon yrityksemme laittaa rahaa markkinointiin ja mistä todellisuudessa asiakaskuntamme koostuu. Puhumattakaan ajasta mitä tähän bloggaamiseen menee. Sinänsä naurettavaa, että nämä kirjoitukseni ei kelpaa moneen Espanjaa käsittelevään FB ryhmään juuri tämän blogissa olevan yrityksen logon tähden :) Sanoisin, että lapsellista, mutta aivan sama.

Näin se vain on, että et voi vapaasti kertoa, mitä todellakin ajattelet tai minkälaista elämää elät, saati sitten totuutta espanjalaisesta arjesta, vaikka se on ihan tuiki tavallista arkea. Se ei vain kaikille lukijoille yksinkertaisesti ja valitettavasti sovi, vaikka yrität esittää asiasi kuinka tahansa. Oheisen tekstin aiheesta löydät täältä.

Allekirjoitan edelleen jokaisen edellä mainitun sanan muokkaamatta. Näin se vain on. Ei totuus siitä miksikään muuksi muutu, vaikka kuinka yrittäisi totuutta vääristellä ja tulessa sitä yrität polttaa. Korostan vielä, että yhdessäkään noin 160 kirjoituksessani en ole yrittänyt kerskata millään tapaa mistään, vaan puhua arjesta täällä Espanjassa ja antaa neuvoja mahdollisille tänne matkaajille.

Idea tällä kirjoituksellani on kertoa, että voit todellakin elää elämääsi kuin " Monacon miljonääri" omistamatta todellakaan niitä miljoonia, vaan sinulle riittää oikein hyvin peruselämään vaatimaton eläkkeesi, tai vastaavasti tulotaso, joka on noin reilu kolmannes, johon olet Suomessa tottunut. Elät vain järkevästi. Asumisen kustannuksista Espanjassa olenkin kirjoitellut useamman postauksen, jotka löydät täältä

Saat edelleen asunnon läheltä Välimerta erittäin kohtuulliseen hintaan. Voit nauttia paikallisista kalasta, hedelmistä, vihanneksista, lihasta sekä muista tuoreista elintarvikkeista erittäin hyvään hintaan. Kun kävelet kauniita rantapaseoita, niin se on ilmaista. Aivan kuin miljonäärit tekevät. Siinä ei ole mitään eroa kävelet sitten näitä rantoja täällä, tai Monacossa. Auringonpaiste on sinulle molemissa paikoissa kauniine rantoineen taattu.

Teille vittuilijoille, yrityksen ja blogin mustamaalaajille, paskanpuhujille sekä muille mulkuille en osaa sanoa muuta kuin sen, että lukekaa muita kanavia ja hommatkaa itsellenne elämä. Tämä kaikki on kääntynyt vain minulle todelliseksi voitoksi. Nöyrä kiitos tästä :)  Mitä enemmän minusta, blogista sekä yrityksestämme pahaa puhutaan, niin se on hyvää mainosta aina. Enemmän lukijoita blogille sekä enemmän asiakkaita yrityksellemme. Tyhmäkin ymmärtää mikä on oikea totuus. Eivät ihmiset tyhmiä ole. Monenkohan asiakkaanmme kanssa tästä asiasta on jo keskusteltu, kun asuntokauppoja olemme tehneet? "Se mikä korviin kuiskataan, niin se katolta huudetaan"

Täällä Espanjassa hyvään ja rikkaaseen elämiseen on jokaisella ihmisellä varmasti mahdollisuus, kuten siellä kotoisessa Suomessakin. Jokaisella meistä on mahdollisuus tehdä omista unelmistaan totta. Tämä operaatio oli minun unelmani, joka toteutui vuosien suunittelun ja työn jälkeen. On upea jakaa se kanssasi lukijani.

Anteeksi vielä tämä karkea kielenkäyttöni teille muille lukijoilleni, tämä ei todellakaan kuulu tapoihini. Joskus vain tulee harmiteltua ihmisten käytöstä ja pahan suopaisuutta.

Lopussa muutama aiheeseen sopiva kappale ja video koululta piristämään blogia. Että näihin kuviin ja tunnelmiin :) Pysykää kanavalla :) 

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.


Hölökyn kölökyn - Salud!


 https://www.camiro.es/fi/
https://www.camiro.es/fi/6 kommenttia:

 1. Senjor Rose Buenos Tardes ,Tervehdys täältä Suomesta--Olipa tosi ikävää ,että olet saanut kuraa silmillesi,minä olen tykännyt lukea postauksiasi,ovat olleet mielemkiintoisia ja -hyviä kaikki--Hyvää jatkoa sinne ihanaan Espanjaan -Sinulle ja koko perheellesi!!!TV;Kaija Riihimäeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kaikessa on aina pienet alkuvaikeudet :) Lisää tulossa myös jatkossa postauksia, joten kannattaa olla kuulolla. Terveisiä myös sinne Suomeen!

   Poista
 2. Idiootteja mahtuu maailmaan, ja varsinkin niitä jotka olettavat että jotkut kannanotot / blogit / kirjoitukset koskevat juuri heitä, vaikka asia ei näin olisikaan. Eli, teet, tai jätät tekemättä, aina löytyy arvostelijoita. Ikävä kyllä. Jatka vain blogeja !

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustavasta palautteesta. Juttua tulee jatkossa varmasti :)

  VastaaPoista
 4. KIITOS,KARI HYVISTÄ KIRJOITUKSISTA.ON OLLUT ILO LUKEA.

  VastaaPoista
 5. Kiitos palautteesta :) Jatkamme samaan malliin ajan sallimissa puitteissa :)

  VastaaPoista