perjantai 14. elokuuta 2015

Välitilinpäätös Espanjassa asumisestani.

Arvoisat lukijani. Nyt on aika ynnätä yhteen tämä upea aika, jonka olen saanut asua Espanjassa. Tämä siksi, koska nyt olen Suomessa järjestelemässä asioitani lopulliseen muotoonsa ennen virallista muuttoamme Espanjaan.

Tämä reilu pari kuukautta on ollut todella ihmeelinen ja ikumuistoinen seikkailu minulle. Perhettäni en ole nähnyt kuin vilaukselta yli kahteen kuukauteen, mutta voin vakuuttaa, että jos olimme tulleet perheen kanssa samaan aikaan, niin asioiden järjestely olisi ollut varmasti mutkikkaampaa kuin se oli nyt. Tämä oli toisaalta raskasta aikaa, mutta myös upeinta ja onnelista aikaa elämässäni.

Operaatio Varpaat mereen ensimmäin tehtävä suoritettu onnistuneesti. Sain kaiken sen, mitä täältä tulin etsimään. Mikä tärkeintä, minulla on nyt upeat ja luotettavat paikalliset yhteistyökumppanit aloittaa täysimääräinen toimintani täällä. Vähän kalliiksi kieltämättä tuli, kun joutui valikoimaan yhteistyöyrityksistä jyvät akanoista. Kaikessa on toki aina omat alkuvaikeutensa.

Onneksi  olen tehnyt esityötä tähän jo miltei kaksi vuotta, mutta aina voi näköjään tulla silti petetyksi.Tämä oli se pieni brobleemani matkalla. Täällä, kuten et koto Suomessakaan voi todellakaan luottaa sokeasti mihinkään, koska  turhan useilla on petos mielessä, mutta korostan, että tämä brobleema yritys ei ollut suinkaan paikallinen toimija.

Lisäksi sain aivan uskomattoman mukavia ystäviä  Epanjasta, sekä ympäri maailmaa. Tämä on todella kansainvälinen paikka. Paikallinen tuttavani sanoi, että kesäaikana täällä parhaimmillaan on yli 130 eri kansallisuutta, eli jos haluat kontakteja ympäri maailmaa, niin täältä niitä varmasti löydät.

Yksi ikimuistoinen seikka on myös se, että saan kaiketi järjestettyä yhdelle kodittomalle ystävälleni töitä, sekä uuden asunnon. Nyt hänelläkin voi olla mahdollisuus aloittaa uusi elämä Espanjassa, kuten minulla ja perheelläni. Voi kuinka minulla olisi paljon kerrottavaa, mutta jatkossa mikäli pysyt kanavalla, niin kuulet Espanjasta kaiken mahdollisen ja mahdottomuuden. Lastemme kouluasioista, työstäni, autoista, merestä, ruoasta, espanjalaisista ystävistäni ja kaikesta mitä vain ikinä keksin kertoa. Toki jos haluat antaa vinkkejä aiheisiin mitä kirjoitan, niin postia vain tänne minulle, niin teen parhaani.


Nyt minun on pidettävä muutaman päivän breikki blogin pidossa Suomen vierailuni vuoksi, mutta jatkossa tulee tarinaa Espanjasta varmasti. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. 

Mikäli taas tarvitset apua löytääksesi Espanjasta oman asunnon, voit ottaa yhteyttä minuun senjorrose@gmail.com 

Tällä kertaa

Greetings from Finland


Klikkaamalla kuvat suuremmiksi.

Kyllä voi Välimeren vesi olla sitten kirkasta.
Uskollinen matkakumppanini, joka jäi odottamaan saapumistani takaisin.
Pienikin vapaa ajan hetki, niin äkkiä uimaan.
Pieni puiston pätkä, josta tuli pyöräiltyä usein ohi.
Punta Priman ranta.
Saman rannan rantatie. Kauniisti kivetty.
Rannassa viikottainen salsa tuokio kaikkille innokkaille.
Pakko oli vaihtaa jo englantilaiseen aamiaiseen. Puhtaasti espanjalaiseen kyllästyy nopeasti.
Välillä oli jo vähän turhankin kuuma. Ilmankosteus myös joinain päivinä jopa 70 prosenttia.
Näistä pidän ja niitä saa onneksi nähdä kesät, sekä talvet.
Yksi upeista rannoista.
Alicanten kansainvälinen lentokenttä, josta mukavasti vain noin neljä tuntia Suomeen.
Lähtölentoa Suomeen odotellessa. Onneksi paluu kohta takaisin Espanjaan.
Kentällä harmittavan kallis kahvi. Kuppi yli 2 euroa. Muistutti kaiketi minua Suomen hintatasosta. 
Mukava Suomessa kesäisin on piipahtaa ja kelitkin osui mukavasti kohdalle. Kyllä Suomen luonto on kaunis. Voi kun vain ihmiset sitä osaisivat arvostaa.

Loppuun vielä aiheeseen sopiva kappale.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti