tiistai 10. marraskuuta 2015

Pyöräilyreittejä Osa I- Laguna de la Rosa

Näistä pyöräily ja patikointi reiteistä on kovin kyselty täältä Torreviejan suunnalta, niin julkaistaan tässä ensimmäinen mahtava reitti ja jatkossa reittejä upeisiin Espanjan maisemiin kirjoitellaan lisää. Reitit täältä eivät heti lopu ja keli on aina ulkoilulle mitä parhain. Tänäänkin marraskuun puolessavälissä klo 12.00 noin 23 astetta ja aurinkoista.

Ensimmäinen suosittelemani reitti on kiertää suolajärvi Laguna de la Rosa, tämä punainan kuvan kaunis ihme. Reitin voit aloittaa Torreviejasta Via Verdeltä, joka on entinen junaradan pohja. Reitti on kaiketi noin 15 – 20 kilometriä riippuen siitä kuinka järven kiertää. Eli kävellen kohtuunmoinen matka, mutta pyörällä lenkkinä oivallinen. Tokikaan järveä ei ole pakko kiertää kokonaan, vaan voi käydä ihailemassa suolajärveä ja kääntyä myös takaisin päin.

Matkalla pääset näkemään upeita paikkoja, kuten mainitsemani punaisen suolajärven. Lisäksi näet paikallista maalaismaisemaa valtavine sitruspuumerineen. Appelsiinejä ja sitruunoita on silmänkantamattomiin. Niitä kasvaa alueella runsaasti.


Eksymisen vaaraa ei ole jos otat kartan mukaasi ja kysyvä ei tieltä eksy. Tiet joihinka törmäät ovat hyvin merkittyjä ja tuovat eittämättä sinut takaisin Los Balconesiin. Sieltä on helppo päästä takaisin Torreviejaan, jos sieltäpäästä kierroksen aloitat. Alla kuvasarja matkalta joka kertoo reitistä enemmän kuin tuhat sanaa.

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 

Saludos de Sol


Tästä lähtee reitti Laguna de la Rosan ympäri Torreviejan kaupungin puolelta.
Maisema lähdölle näyttää tältä. 

Idea kiertää tämä kuvan kaunis Laguna de la Rosa.

Via Verde joka vanha junaradan pohja.

Levähdyspaikka matkan varrella. Takana siintää Punainen laguuni.

Matka tasainen ja helppo reitti

Matkan varrelta

Maastopyöräilyn meininkiä.


Yksi appelsiiniviljelmä vasemmalla aidan takana.

Tästä pääset laguunin takana opastetulle patikkaretkelle.

Pieni levähdystauko.

Aidan takana appeliinipuun taimia ja maatalo.

Lisää taimia.

Tästä en ollut varma, että mikä on.

Tauko sitruunapuiden alla.

Sitruunat vielä vähän raakoja.

Pyörät parkissa sitruunapuiden alla.

Muutama kypsä sitruunakin löytyi.

Limepuita matkanvarrelta.

Lisää hedelmiä.
Matkan varrelta.

Matkan varrelta palatessa löytyy ravintola El Ranchose. 

Ravinolan tarjontaa.

Ravinolan pääportilta.

Kaikkea löytyy. Uima-altaasta hevosratsastukseen.

Tätä tietä saavut takaisin päin kun olet kiertänyt laguunin

Istutuksia silmänkantamattomiin. Kaukana taakana Torreviejan kaupunki.

Autio maatalo matkanvarrella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti