keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tupakanpoltto Espanjassa.

Käydään nyt tupakointi puolikin läpi kuten kävin yhdessä kirjoituksessa tuon Espanja ja alkoholi, eli tässä blogi tupakanpoltosta täältä Espanjasta. Tupakoida voit käytännössä kaikissa ravintoloissa terassialueilla myös katetuilla sellaisilla. Mikäli pöydässä ei ole tuhkakuppia, niin pyydät kauniisti camarerolta, eli tarjoilijalta ”cenicero por favor” eli saisinko tuhkakupin kiitos.

Mikäli polttaa ei saa, niin siitä erillinen kyltti. Sisätiloissa yleisesti polttaminen on kielletty. Ymmärtääkseni täällä ei ole missään taloyhtiöissä säännöksiä tupakoinnista parvekkeilla kuten Suomessa, joten tämäkin yleisesti sallittua. Vuokra-asunnoissa ei luonnollisesti saa polttaa sisällä. Tupakointi on siis hitusen vapaampaa täällä Espanjassa kuin Suomessa.

Tupakan ostaminen on täällä tehty hitusen hankalammaksi kuin Suomessa. Mitkään tavalliset ruokakaupat eivät myy tupakkia, vaan sitä tarvitsevan on mentävä ravintolaan ja ostettava tupakit tupakka-automaateista. Näissä myydään harvemmin menthoolia. Aski hinnaltaan noin 4.50 euroa ja ylöspäin. Myös joissain huoltoasemilta löydät näitä automaatteja. 

Toinen paikka josta voit ostaa tupakkia on erilliset tupakkakaupat. Näitä on Torreviejan kaupungissa useita. Orihuela Costan puolella en ole nähnyt ensimmäistäkään. Näissä Torreviejassa olevissa tupakkakaupoissa on valikoima hyvin laaja ja ne ovat erikoistuneita vain ja ainoastaan tupakan myyntiin. Mikäli tarvitsee piipahtaa kyseisessä kaupassa, niin kaupat siesta aikaan klo 14-17:00 suljettuja. Tupakka askit ovat samoin varoitus kuvin ja tekstein varusteltuja kuin Suomessa.  Nikotiinitabletteja tupakasta eroon pyrkiville on myytävänä ainakin apteekeissa. 

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 

Saludos de Sol


Espanjalainen tupakkakauppa.
Miltei  kaikilla ravintoloiden terasseilla voit polttaa,
Yksi paikallinen  pussitupakka. Kuulemma Brittien suosima.
Ravintolan katettu terassi. Täällä voi polttaa myös,
Askit varusteltu aika karuilla varoituskuvilla ja teksteillä.
Kun näet tämän kyltin, niin älä sauhuttele.
Hauska yksityiskohta, kun tilaat kahvit,  niin saat sokeripussin, jossa espanjalainen runo tai sanonta. Näitä voit harjoiteella suomentamaan kahvia ja tupakkia nauttiessasi.
Ravintolan katettu terassi jossa voi myös polttaa.
Askin teksti, tupakka tappaa. Tämä menthoolia, jota hankalampi löytää täältä.

Tupakka-automaatti. Rahat sisään ja tupakit ulos.  Näitä automaatteja löydät ravintoloista ja huoltoasemilta.


2 kommenttia:


  1. Laina tarjous kaikista 2% korolla

    Jos tarvitset taloudellista apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit saada lainaa on välillä 2.000 € ja 1.000.000 € erittäin suotuisin ehdoin laillisesti ja luotettavuutta. Jos haluat lisätietoja rahoitusjärjestelyistä, ota yhteyttä sähköpostitse. E-mail: infoslaina@gmail.com

    VastaaPoista
  2. sub ohm tank is a important part of vaping, but how to choose the right one and also the joyetech espion infinite ai kit are both very important. Hope everyone can find their best tank and ijoy shogun kit for their vaping.

    VastaaPoista