sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Espanjalaisittain perfymeria eli hajuvesiliike.

Näin tuli käytyä vierailemassa yhdessä paikallisessa espanjalaisessa perfumeriassa, eli hajuvesiliikkeessä katselemassa pientä lahjaa vaimolle. Yksi parhaita lahjojahan naisille on hyvät hajuvedet. Sanottakoon, että valikoima hajuvesissä tässä liikkeessä oli ehkä enemmän kuin laaja muusta tarjonnasta puhumattakaan.  Hajuvesiä ja meikkejä on liikkeessä hyllymetreittäin ja niistä sitten valitsemaan sopivaa lahjaa. Aikansa tuoksuja nuuskittua tuli jo olo, että kaikki pullot tuoksuvat enemmän tai vähemmän samoilta. 

Tämä liike jossa vierailin nimeltään Druni, joka löytyy La Zenia bulevardilta, Playa Flamencalta, Orihuela Costalta. Henkilökunta liikkeessä on todella ystävällistä ja asiansa osaavaa. Kyllä siinä myyjä tyttönen toi tuoksua jos jonkinlaista, ennen kuin löytyi sopiva meikeläisen nenälle. Sinänsä mukava kun hyvä palvelu, niin osasi heti lähteä kartoittamaan tuhansista vaihtoehdoista sopivaa.

Liikkeestä löydät aiheeseen liittyen kaiken mahdollisen maan ja taivaan väliltä, josta kuvasarja alempana. Olit sitten kuinka vaativa tai vaatimaton asian suhteen, niin kaikkille löytyy varmasti vaihtoehtoja. Käytännössä löydät kaikki brändi hajuvedet varmasti. Myös miesten tuoksuja ruhtinaallisesti tarjolla. Lisänä tässä liikkeessä valtavat valikoimat meikkejä ja muita naisväelle mieluisia ostoksia.

Ihan vinkkinä miehille se, että jos menet liikkeeseen vaimon tai naisystävän kanssa, niin kannattaa valmistautua siihen, että annat nais-seuralaiselle aikaa tutustua rauhassa liikkeen antimiin ja menet itse juomaan Cafe con lechen viereiseen kahvilaan odotellessa. Lompakon voit jättää vaimolle ja ottaa pari euroa kahvirahaa itsellesi. Liikkeestä ei nimittäin naisväelle mielenkiinto varmasti heti lopu. Voi vierähtää tovi jos toinen. 

Itselle oli sinänsä mukava ja kivuton käynti, kun oli jo valmis ajatus mitä mennä katselemaan ja hakemaan.Kyllähän sieltä pieni yllätys lopulta vaimolle käteen jäikin.

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 

Saludos de Sol


Meikkejä, tuoksuja ja lisää meikkejä ja tuoksuja...alempaan kuvasarjaan sopii yhtäläisyysmerkki tästä tekstistä.

Meikkejä...

Lisää meikkejä..

Näitä tässä liikkeessä riittää..

Lisää meikkejä. 

Samaa linjaa..

Meni jo pää sekaisin meikeistä.. Varmasti löydät mitä etsit..

Meikkejä..

....

Hyllymetreittäin ihmeteltävää..

Ja lisää meikkejä...


Testausta huulikiillolla..

................

Pienen etsinnän jälkeen löytyi tämmöistä..Hajuvesiä..

Tuoksuja...

Myö miehille löytyy tuoksua jos jonkin moista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti