maanantai 25. toukokuuta 2015

Odottavan aika on pitkä...

Tulipa herättyä sateiseen ja kylmään säähän. Aamulla mittari näytti noin kuutta astetta lämmintä ja vettä tuli tihkuttamalla. Eikä siinä muuten mitään, mutta vaimon auto jäi käynnistymättä pihaan. Siinä sateessa autoa tutkaillessa ja tallille hinaillessa ajattelin, että jokohan tämä kohta olisi jo tässä.

Muutto kyllä vie todella voimia. Ei ole vapaa-ajan ongelmia. Muutto tavaraa kuskaillessa ja paikkoja yötä päivää kunnostellessa voi sanoa, että päivätyöstä se käy. Ei kaipaisi lisäharmeja, mutta ainahan sitä jotain pientä sattuu.

Eipä se, katselin Torreviejan keskilämpötiloja joista kuvassa enemmän. Toukokuun keskilämpötila 25 astetta ja varmasti aurinkoista. Alueella paistaa aurinko noin 330 päivää vuodessa. Paikalliset sanoivat, että jos sataa viisi kertaa kesän aikana, niin on ollut sateinen kesä. Voi kun odottavan aika on pitkä.. muutama viikko enää  H- hetkeen. Meinaa vaan nuo yöt mennä miettiessä ja pyöriessä. Onhan tämä aika harppaus tuntemattomaan koko perheelle.


Torreviejan keskilämpötilat: Kuvan lähde http://www.airfinlandholidays.fi/Lampotilat-Torrevieja

Asuntoasiatkin on vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän se sopiva löydy. Tuli taas yhdeltä vuokra asunnon tarjojalta yhdenlainen vaihtoehto, Harmi kun ei juuri tämä vaihtoehto ei ole kalustettu. Yleisesti miltei kaikki on. Joka tapauksessa palvelu asuntopuolella suorastaan esimerkillistä. Laitetaan ajankuluksi mukava pieni video alueelta lämmittämään mieltä. Tätä odotellessa...


Saludos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti