sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Videos de Torrevieja - Videoita Torreviejasta

Saan paljon kysymyksiä alueesta, jossa täällä Espanjassa asustelen ja ajattelin tähän bloggaukseen laittaa alueesta kertovia videoita, niin ne varmasti avaavat tätä asiaa paremmin kuin näppäimistöni kirjaimet. Valitettavasti joidenkin videoiden kerronta on espanjaksi tai englanniksi, mutta noista upeista videokuvista pääset kyllä varmasti jyvälle tästä kauneudesta ilman kieltä. Nämä videot avaavat myös varmasti syyn sinulle lukijani miksi minä muutin juuri tänne.

Jatkossa laittelen myös muista alueista, rannoista ja kaikesta muusta mukavasta videopätkiä lisää tänne blogiini, mitä tuolta internetin ihmeellisestä maailmasta olen löytänyt.

Sitten vielä lisä infona sellaista, että olen avannut Facebook keskusteluryhmän yllättäen nimeltä Operaatio Varpaat mereen. Siellä voit tulla jatkokeskustelemaan kanssamme aiheesta ja aiheen takaa, vallankin jos sinulla on sama haave kuin minulla ja meillä muilla, eli operaatio varpaat mereen. Tervetuloa! https://www.facebook.com/groups/1516741378629709/

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Voit myös tulla SenjorRose Facebook kaverikseni, niin saat postaukseni suoraan sitä kautta postaukseni. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.
5 kommenttia:

 1. Hieno sivusto ja hyvin tehty☺️👍

  VastaaPoista
 2. Sydämellinen kiitos palautteestasi Olavi. On mukava tehdä blogia, kun saa palautetta. Aurinkoisia päiviä ja kevään toivottelua sinne :)

  VastaaPoista
 3. Fantastico! Hienoja, mutta en malta olla ihastelematta myös musiikkia. Esim. tuossa neljännessä kantrityylinen kitara - koska itse soitan mielellään tuolleen kitaraa. Mahtaako olla muita jotka haluaisivat harrastaa samaa tyyliä?

  VastaaPoista
 4. Fantastico! Hienoja, mutta en malta olla ihastelematta myös musiikkia. Esim. tuossa neljännessä kantrityylinen kitara - koska itse soitan mielellään tuolleen kitaraa. Mahtaako olla muita jotka haluaisivat harrastaa samaa tyyliä?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista Veijo. Itse soittelen myös ajan sallimissa puitteissa kitaraa. Meillä täällä mukava duo, jossa espanjalainen kaverini nailonkielisellä ja itse soittelen metallikielisellä.

  VastaaPoista