sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää. Lahjana isännälle lentoliput Espanjaan.Aamu valkeni mukavasti äitienpäivän merkeissä muuttosotkun keskellä. Kelikin mukavan aurinkoinen täällä Suomen maassa. Vielä mukavammaksi asian tekee se, että lentolippu on tilattu ja maksettu, eli kyllä se menoa on nyt. Operaatio Varpaat mereen etenee suhteellisen suunnitellusti. Lippu on tosiaan varattu minulle, jolloin pääsen etukäteen järjestelemään juoksevat asiat Espanjassa ja loppu pesue tulee hetken päästä perässä. 

Lentoa valitessa kannattaa olla tarkkana, niin säästää selvää rahaa. Mikäli lentää Tampereelta, niin Ryanair on ollut kohtuu hintainen. Hinnat vaihtelevat Tampere- Alicante välillä huomattavan paljon, joten kannattaa seurailla lentojen hintakehitystä Ryanairin omilta  kotisivuilta.  Halvimmillaan lentoja saa jopa viidellä kympillä. Tälläkertaa maksoin noin 80 euroa. Tosin lisänä otin matkatavaroille muutaman lisälaukun ja maastopyörän, jolloin kokonaissummaksi tuli noin kaksisataa euroa. Tänään  tarkistaessa saman lipun hinta oli noussut 30 euroa. Muuten sinänsä ei paha noin muuttohinnaksi Espanjaan.

Kuten tuolla aiemmassa bloggauksessa kerroin, niin Espanjaan ei välttämättä kauheasti kannata roudata vanhoja tavaroita, koska miltei kaikki asunnot ovat täydellisesti kalustettuja. Lisäksi muuton hinta on jonkun tuhannen euroa, jolla saa ostettua tavaraa jo ihan mukavasti Espanjasta eli lentolaukuilla tulee kaikki tarvittava.

Vähiin käy päivät täällä Suomessa. Voisi jo aamukampaa rueta laskeskelemaan.Hyvää äitienpäivää, seuraava vietetään mitä ilmeisimmin Espanjassa.

Onneksi tämä romujen kanto on jo kohta loppu.


         Laitetaan loppuun vielä aiheeseen mukavasti sopiva kappale piristämään Äitienpäivää.

         Saludos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti