Koko päivän luonnollisesti satoi vettä, joten litimärkänä sai kaloja savustella. Ja kipeäksihän tässä vähän tuli. No, eipä se eväät onnistuivat mainosti. Karhupaistiin sellainen pieni vinkki, että antaa olla uunissa folion alla ainakin yön yli, niin liha on todella mureaa ja helppo "nyppiä" tarjoiltavaksi.
Menyynä meillä oli:
Nypitty karhupaisti.
Graavilohi talon tapaan.
Lämminsavuhauki.
Lämminsavulohi.
Yrttiperunat.
Yrttiperunat.
Salaatti.
Näin innokkaana kokkaajana odottelen innolla sitä hetkeä, jolloin voin valmistella Espanjassa paikallisista tuoreista aineksista mitä ihmeellisempiä herkkuja. Tuoreet kalat, äyriäiset ja vihannekset ovat vertaansa vailla. Noista Välimeren herkuista tulen kirjoittelemaan vielä jatkossa varmasti useamman postauksen.
Juhlamenyy. karhupaisti nypittynä oikealla. |
Vettä tuli taas niin, että meinannut nuotio palaa. |
Savuhaukea talon tapaan. |
Näitä odotellessa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti