perjantai 5. helmikuuta 2016

Karnevaalit koululla.

Kouluasioista tulee niin paljon kysymyksiä ja palautetta, että pitännee kirjoitella jatkossa enemmän aiheesta. Siispä tähän väliin pieni postaus lasten koulusta. Arkeahan täällä elellään, mutta tänään oli karnevaalipäivä koululla. Nämä ovat niitä upeita hetkiä, joita voit seurata täällä asuvana. Näet itse karnevaalin, sekä koko sen kirjon, kuinka huolellisesti siihen valmistaudutaan. Karnevaalipukuja rakennellaan monta viikkoa etukäteen. Pukuja tekevät oppilaat, opettajat ja vanhemmat yhdessä. Tuli itsekkin osallistuttua.

Tänään puettiin puvut päälle ja koko meidän koulun oppilaat sekä opettajat esiintyivät upeassa kulkueessa tässä koulun ympärillä. Teemana oli tähtien sotaa ja kaiken moista muuta. Musiikki soi tuttuun tapaan kun karnevaali eteni tanssien pitkin lähikatuja. Nämä on todella mukavia ja suosittuja tapahtumia täällä meilläpäin. Ihmisiä osallistuu tapahtumiin kivasti ja koko naapurusto myös paikalla. Kulkuetta seuraava yleisö tanssi mukavasti mukana tapahtumassa.

Sinänsä hauska, kun meidän lasten ensimmäinen esiintyminen espanjalasisessa karnevaalikulkueessa. Pienempi poika ei meinannut aluksi tykätä tanssideasta kulkueessa, mutta kun asiasta kysäisin juhlan jälkeen, niin olisi halunnut kävellä pitemmänkin pätkän kulkueessa:) Alla kuvasarja tapahtumasta. Tämä on myös yksi niitä asioita joka pitää itse nähdä ja kokea. Tämän upean tunnelman välittäminen näin blogin muodossa ei täydellisesti tietenkään onnistu, mutta jyvälle tästäkin kyllä pääsee:)

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.Tyttären karnevaalipuku.

Todella mukava tapahtuma. 

Yhden luokan oppilailla oli teemana tallaiset asut.

Koko naapurusto ja lasten vanhemmat mukana.

Tallaisia kaiutinautoja on aina karnevaalikulkueissa. Musiikki näyttelee suurta osaa tapahtumissa.

Väkeä kerääntynyt katselemaan koulun kulkuetta.

Egyptiläistä teemaa..

Tällaista teemaa..

Sitten tällaista..

Kuva koulun pihasta jossa kinkerit jatkuivat.
Tässä meidän enkun ope.

Tapahtumat ovat hyvin suosittuja täällä Espanjassa.
Koulu on mukavasti koristeltu milloin milläkin teemalla. 

2 kommenttia:

  1. Hauskoja, erilaisia koulupäiviä joista jää lapsille mukavia muistoja. :)

    VastaaPoista
  2. Naulan kantaan Una! On upea, että näitä saavat lapset kokea ja nähdä:)

    VastaaPoista