sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää täältä Espanjasta

Näin ystävänpäivän kunniaksi kirjoitellaan pieni blogi eilisen päivän touhuista ja mitä uusia juttuja on mahdollisesti tulossa jatkossa. Aiheet täältä meiltä ei heti miten varmasti lopu.

Eilinen päivä meni nimittäin kartoitellessa uusia upeita patikointi ja maastopyöräilymahdollisuuksia täällä meilläpäin. Lisäksi tuli käytyä tutustumassa espanjalaiseen hautausmaahan ja kartoiteltua samalla myös hyviä moottoripyöräreittejä. Motukka on nimittäin noita seuraavia laitehankintoja mitä tässä miettinyt hankkia. Oma moottoripyörä jäi Suomeen ja sitä ei tänne kannata tuoda, joten uusihan tänne on suorastaan pakko saada. 

Nämä maisemat ja tämä keli. Käytännössä jokaikinen päivä on erittäin hyvä keli ajaella moottoripyörällä. Suomessa pyörä seisoi käytännössä vain tallin koristeena, mutta täällä sillä on varmasti käyttöä. Kyllä hyvältä tuntui kun tuolla matkan varrella muutama pyörä puhalsi ohi ja se tunne, että seuraavalla kerralla voit olla itse kuskina. Yes! Vähän tässä aihe kuumottaa, koska minulla on pyörä ollut aina. 


Päivä meni enemmän kuin nappiin ja kaikki mahdollinen löytyi mitä tällä pienellä tutkimusmatkallamme etsimmekin. Lisäksi tuli piipahdettua vielä illalla upeilla karnevaaleilla Torreviejan keskustassa. Näitä karnevaaleja täällä on ollutkin mukavasti ja eilen oli itse pääkarnevaalit. Alla pieni kuvasarja matkalta ja muutama kuva myös karnevaaleilta, joista tulen jatkossa kirjoittelemaan enemmänkin kun vaan tässä aikaiseksi saan.  

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Voit myös tulla SenjorRose Facebook kaverikseni, niin saat postaukseni suoraan sitä kautta postaukseni. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

Saludos de Sol


Alhaalla edessä espanjalainen hautuumaa ja tuolla taaempana upeita reittejä.
Reittipaikkoja löytyi mukavasti.

Kuva hautausmaalta.

Mantelipuun kukkia kuvailemassa.
Lapset mukana kartoittamassa reittejä.

Pieni paussi.


Voin vakuuttaa, että reitit ei kesken lopu.

Tässä tutustumassa yhteen reittiin.

Tästä kaikesta jatkossa lisää.

Tämä reitti vie vuorten halki. Maisemat uskomattomat. Huomaa kuinka pyöräilijöistä varoitetaan. Reitti turvallinen.

Auringon laskiessa kohti kotia ja karnevaaleja. 

Kertakaikkisen upeita pukuja jälleen karnevaaleissa.

Näistä toukista myöhemmin lisää..jos näet, niin välttele.

Espanjalainen hautuumaa, joka poikkeaa hyvin paljon suomalaisesta. Asiasta lisää jatkossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti