sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Beautiful Spain - mantelipuut kukkivat

Tänään oli ajatuksena ajella katselemaan uusia vaellus- ja pyöräilyreittejä tuonne sisämaahan. Niinhän se tuli eväät pakattua, ja ei muuta kuin perhe autoon ja matkaan. Keli oli uskomattoman kaunis ja auringossa oli lämpöä parhaillaan noin 23,5 astetta. Suuntasimme keulan tällä kertaa Orihuelan suuntaan, jossa näkyy kaunista espanjalaista maaseutua parhaimmillaan.

Ajellessa on mukava pysähdellä valokuvaamaan kaikenlaista mukavaa nähtävää, kuten noita valtaisia sitruspuusatoja. Lisäksi mantelipuut olivat alkaneet kukkimaan, joten niistä kuvasarja alempana. Kukat ovat uskomattoman kauniita ja niitä on todella paljon. Kauneutta on suorastaan vaikea kuvailla, joten kuvat kertokoon enemmän kuin tuhat sanaani. Ohessa koordinaatit, joista sinun on helppo löytää näitä upeita kukkia ajellen järven ympäri. https://www.google.es/maps/@38.0104975,-0.8797331,14z?hl=fi


Lisäksi löysin mukavia maastopyörä- sekä patkointiretkimahdollisuuksia, joista seuraavissa "numeroissa" lisää, joten tämä kirjoitus olkoon pyhitetty noille uskomattoman kauniille mantelipuiden kukille tällä kertaa. Kukinta kauneimmillaan kestää noin muutaman viikon, joten jos olet täälläpäin, niin nyt on hyvä hetki mennä ihailemaan tätä luonnon ihmettä. Mikäli taasen olet tulossa joku toinen kerta alueelle kukintojen aikaan, niin voin auttaa järjestelemään mahdollisuutta päästä ihastelemaan näitä maailman kuuluja kauniita kukkia. 

Tuttuun tapaan kuvat klikkaamalla suuremmiksi. Muista myös klikata itsesi blogin lukijaksi.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.

Aluperäinen kirjoitus noin kahden vuoden takaa. 

Saludos de Sol Nämä ovat luomoavan kauniita.

Uskomattomia...

Näitä löydät suorastaan merenä.

Vaellusreittejä etsimässä. Myös pienemmät huomioiden. 

Kauniita.


Näistä retkimahdollisuuksista myöhemmin lisää..

Tämän kauniin järven löydät tästä lähistöltä, tästä myös myöhemmin lisää..
Ohessa näkyvän järven ympäriltä löydät kauniita mantelipuiden kukkia. 

Pienellä picnicillä.


Unelmiesi asunto Espanjasta.
9 kommenttia:

 1. Mantelilaaksojen lumoissa!
  Olen käynyt vasta viisi kertaa niitä kuvaamassa tänä vuonna!
  (niin kuin blogissa ehkä on näkynyt...)
  Tuon saman järven rantoja mennyt!
  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Susanna.

  On täällä upeita paikkoja ja hienoa että olette myös ne löytäneet! Täytyy vain etsiä lisää ja lisää..täällä on loppuiäksi tutkimista:) Kaunista ja aurinkoista viikkoa myös sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja jäi sanomatta, että on sulla upea blogi!Käykääpä muutkin katsomassa http://mantelilaakso.blogspot.com.es/

   Poista
 3. Ihania! Ehkä vuoden päästä minäkin... =)

  VastaaPoista
 4. Onko tavallista että on jo tähän aikaan noin lämmintä?
  Kauniita nuo mantelipuut ❤

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi Jane.

  Ilmeisesti nyt vähän lämpimämpää kuin tavallisesti. En muista nyt varmasti jonkun kertoneen, että joulu- tai tammikuu olisi ollut mittaushistorian lämpöisin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. :) Koetin itse kasvattaa meidän pihassa mantelia mutta se ei menestynyt. Onneksi keväällä on kirsikan, luumun ja omenankukkia... 🌺

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitoksista:) Kukka kuin kukka, niin upeita ne ovat, eikä maalla väliä.

  VastaaPoista