maanantai 8. helmikuuta 2016

Upeat karnevaalit Torreviejassa

Tämä vuoden vaihe täällä Espanjassa on todellista karnevaalien aikaa, joista olenkin kirjoitellut tässä viimeaikoina. On toinen toistaan upeampia karnevaaleja, joita voi käydä ihastelemassa tanssia, kauniita asuja sekä nauttia espanjalaisesta musiikista.

Eilen oli vuorossa Torreviejan kaupungiin keskustassa karnevaalit, joka oli samalla ilmeisesti myös karnevaalikilpailu. Näitä tapahtumia on hyvin vaikea kuvailla näin blogin kautta. Tuo upea tunnelma, musiikki ja kokonaisuus on itse nähtävä ja koettava. Tämä yksi niitä syitä miksi rakastan itse asua täällä. Nämä ovat todella mukavia ja iloisia tapahtumia. 

Ihan vinkkinä tänne tulevalle, niin vilkaise noita meidän paikallisia tapahtumia, niin tuurilleen osut aikaan, jolloin pääset näkemään ja kokemaan aitoa espanjalaista karnevaali tunnelmaa. Yksi hyvä paikka katsella paikallisia tapahtumia on http://www.torrevieja.com/eng/ lisäksi tiedottelen itse noista meilläpäin olevista tapahtumista facebook seinälläni, eli klikkaile itsesi Senjor Rose kaveriksi, niin ne näkyvät sitten sinullekkin. Lisäksi laittelen sinne aina uuden blogini, eli ole siis FB kaverini. 


Alhaalla kuvakooste eilisistä ja tuttuun tapaan saat kuvat suuremmiksi klikkailemalla. Muista klikata musiikkivideoita soimaan, niin pääset tunnelmaan:) Jospa sinäkin olet kanssamme seuraavissa juhlissa mukana seuraamassa näitä upeita hetkiä espanjalaisen tanssin, pukuloisteen, musiikin ja ruoan merkeissä. Jos vähänkään pidät Espanjasta, niin kaikelle tälle voin antaa varman viihtyvyys takuun. Suosittelen kaikille kirjaimellisesti lämpimästi tuloa katselemaan tätä kaikkea kauneutta.

Kiitos vielä kaikille lukijoille runsaasta palautemäärästä. Lisää risuja ja ruusuja otetaan mielellään vastaan. Juttuaiheita voit myös vinkkailla lisää, niin pyrin kirjoittelemaan ajan sallimissa puitteissa asioista, jotka juuri sinua lukijana saattaa kiinnostaa ja muistakaa myös kommentoida tekstejä.

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.


Upeaa!
                                           Muista klikata videoita, niin pääset tunnelmaan:)

                                           Paikalliseen tapaan myydään yleisölle pikkupurtavaa kärryistä ennen varsinaista tapahtumaa.

Tämä tuntui sydämestä hyvältä. Tyttö pyörätuolilla mukana esiintymässä.

Näihin pukuihin on käytetty todella aikaa ja vaivaa.

Tällä ryhmällä oli hieno tanssiesitys.

Kiviset ja soraset. Sinänsä hauska kun on karnevaaleilla paikallisia tuttavia esiintymässä.

Kaiuttimien kokoa ja näitä oli paljon. Voitte kuvitella musiikin:) Kyllä siinä yleisölläkin jalat ja käde liikkui.

Tämä oli upea ryhmä.

Kulkueessa kaikkea kaunista. 
Yhdenlainen teema tällä ryhmällä.

Pukujen loistetta.

Kuva juuri ennen karnevaalin alkua. Ihmisä seuraamassa todella paljon.

Liikkuva talo..

Kulkueessa tulee kymmeniä eri tanssiryhmiä.

Tämä porukka oli upea:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti