perjantai 11. joulukuuta 2015

Paellaa ja musiikkia Torreviejan satamassa.

Costa Blancalla on ympäri vuoden monenlaista tapahtumaa ja yksi tapahtumapaikka niistä on Torreviejan satama, jossa usein järjestetään jos jonkinlaista happennikiä. Itse Torreviejan satamasta kirjoitinkin jo aiemmin tekstin ja se löytyy täältä. Kannattaa vilkaista.

Tällä kertaa tapahtuman aiheena oli ilmeisesti paellan paisto kilpailu. Ihmisiä oli satama täynnä ja jos jonkin sortin paellan paistajaa oli liikenteessä. Kaikki olivat tuoneet omat kokkausvehkeet ja monen moista paellaa oli tarjolla. Itse hommaan en juuri kerennyt sen paremmin paneutua, mutta sain napsittua pienen kuvakoosteen tapahtumasta, josta kuvasarja alempana.

Lapset oli jälleen hyvin huomioitu tapahtumassa ja oli jos jonkinlaista tivolia tarjolla. Tuli törmättyä oikeaan lepakkomieheenkin. Siitä nämä espajalaisten juhlat ja tapahtumat ovat mukavia, että ne ovat hyvin perhekeskeisiä. Täällä perhe menee miltei aina ensin ja sitten vasta tulevat muut asiat. Tämä koskee jopa käräjätuomioita.

Jos jotain negatiivista yrittää vähänkään hakemalla hakea, niin ehkä nämä espanjalaiset kinkkerit ovat  joskus turhan äänekkäitä näin rauhalliseen makuun.  Musiikki soi aina aikamoisella voluumilla, mutta kaipa siihenkin tottuu. Musiikki itsessään on mahtavaa, mutta voluumia espanjalaisilla on aina kohtuullisen reippaasti. Luonnollisesti bändi oli näissäkin juhlissa soittamassa. Eipä se, maassa maan tavalla ja kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Espanjalaiset ovat todellakin karnevaalikansaa kaikin puolin.

Musiikki on täällä läsnä miltei kaikkialla. Espanjalaiset rakastavat musiikkia. Koulun välitunnitkin ilmoitetaan musiikilla. Ihan kiva, että nyt joulun aikoina kappaleet koululla ovat jouluaiheisia. Mukava viedä ja hakea lapset koulusta kivojen kappaleiden soidessa. Koulussa soitettu musiikki muuntuu aina teeman ja vuodenajan mukaan. Halloweenin aikana tuli siihen teemaan liittyvää musiikkia. Aiheesta pieni kirjoitus löytyy täältä. 


Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 

Saludos de Sol

Tapahtuman kyltti. 

Ihmisiä todella paljon liikkeellä. 
Kuva otettu aallonmurtajan päältä.

Jokaisella kokilla omat kokkausvälineet.

Tästä testailemaan.

Eri porukan kokkauskarsinasta.

Yhden tyyppinen paella.


Yksi kokki porukka.

Lisää paellaa.

Eri paellan paistajia oli kymmeniä.

Tomaatti joukkue.

Kyltissä pystyi otattamaan itsestään kuvan, näyttämällä naamansa reiästä.

Paikallinen lepakkomies.

Lapsille jos jonkinlaista tivolia.
Espanjalainen juhla ilman musiikkia ei ole espanjalainen juhla. Yhtye esiintymässä.

Lapsille kiipeilylinna.

Rodeoratsastusta härillä.

Lapsille järjestetty jos jonkinlaista.

Pientä purtavaa myytävänä.

Hauska paikka lapsille.

Sataman viereiseltä rantabulevardilta. 
Kuva aallonmurtajan harjalta. Taustalla siintää Torrevieja. Ihmisiä todella paljon tapahtumassa. 

Kuva samalta paikalta, mutta kuvattu hitusen enempi merelle päin. Satama-alue oli aivan täynnä juhlijoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti