keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Sählyä suomalaisittain Espanjassa.

Olipas mukava päivä tänään. Tuli käytyä pelaamassa sählyä upeissa puitteissa tuossa Los Balconeksella. Alueella on todella kauniit ulkoilualueet, jossa leikkipaikkoja lapsille, picnicpöytiä ulkoruokailuun, pingispöytiä, petanque kaukalot, koripallokentät, sählykentät ja kaikki mahdollinen liikuntaa ja ulkoilua rakastavalle ihmiselle. Kaikki tämä mukavuus on ulkoilijoille vapaassa käytössä. Löydät paikan osoitteesta Los balcones Avenida Asuncio Bal.

Tänään oli vuorossa sählyn peluuta suomalaisten pelikavereiden kanssa. Täällä perhepelit on joka keskiviikko noin.15.30 eteenpäin, jossa pelaillaan sählyä ja välillä vaihdetaan lajia vaikka jalkapalloon tilanteen mukaan. Meininki on rento ja pisteitä ei välttämättä lasketa vaan pääasia on, että on mukavaa. Jos liikut täälläpäin, niin kannattaa käydä pelailemassa ja juttelemasaa mukavia maanmiesten kanssa. Oppii myös mukavasti tuntemaan uusia kasvoja.

Pelaajia tulee laajasti Torreviejan ja Orihuela Costan alueelta ja mikä mukavinta on lapsia myös perhepelipäivänä runsaasti pelaamassa mukana. Eli vaikka et ole mikään huippu NHL pelaaja, niin olet varmasti tervetullut mukaan pelailemaan lastesi kanssa. Löytyy samalla leikkikavereita lapsille. Aikuisilla on sitten oma remmi-ilta kaksikertaa viikossa salibandyn merkeissä. Lisää infoa aiheesta löydät FC Nordicsin facebook-sivuilta. .ahttps://www.facebook.com/FC-Nordics-295105153999280/timeline/ malla balconeksen ryhmällä sitten ollaan käyty mm. mölkkyilemäss
matööriurheilujoukkue
Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 


Saludos de Sol

Klikkaamalla kuvat suuremmiksi


Puistossa kaikille kaikenlaista, kuten leikkipaikkoja lapsille...

Monenlaista temppurataa.

Lisää temppuratoja.

Picnic pöytiä.

Sälynpeluuta suomalaisittain Espanjassa. Puitteet enemmän kuin hyvät.

Lisää lapsille leikkipaikkoja.

Löytyy suurempaa kenttää.

Ympäristö kauniisti maalattu.

Puisto on todella iso.

Pingispöytiä. Se täällä on mukava, että voit pelata kesät ja talvet ulkona.

Koripallokenttä.

Tämä koko komeus kaikkien käytössä vapaasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti