maanantai 28. syyskuuta 2015

Espanjalaista musiikkia.

Täytyy sanoa, että olen todellakin syttynyt espanjalaiseen musiikkiin, jota haluan jakaa tässä blogissa teille lukijani. Haluan esitellä videoita, kappaleita sekä artisteja, jotka ovat tällä hetkellä täällä Espanjassa hyvin suosittuja. Espajalaiset rakastavat musiikkia ja se näkyy kaikkialla. Hyvänä esimerkkinä koulun välitunti, sekä koulun alkuaminen että loppuminen, sekin ilmoitetaan alkavaksi ja loppuvaksi kauniilla kappaleella.

Itse olisi ollut hyvin vaikea löytää parhaita, mutta minulla oli ilo tavata lentokoneessa espanjalainen musiikin ystävä, joka neuvoi minulle pitkän listan erittäin hyviä espanjalaisia artisteja, sekä kappaleita. Täytyy sanoa, että itse menetin sydämeni espanjalaiselle muusiikille ja tässäkin blogissa vain pintaraapaisu tarjonnasta.

Musiikkia on laidasta laitaan ja varmasti jokaiseen makuun, mutta tässä muutama niitä joista itse pidän. Nauttikaa espanjalaisesta musiikista olkaa hyvät. Lisää löydät esimerkiksi Youtubelta laittamalla alla olevia artisteja hakukoneeseen. 

Artisteja sekä heidän kappaleitaan:

Vuelve - Juan Magan y Paulina Rubio

Me voy enamorando - Chino y Nacho

El Perdon NickybJam

Estas Tonne

Dvicio

Pereza

Vetusta Morla

Dorian

Estopa

Melendi

Romeo SantosLisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Voit myös tulla SenjorRose Facebook kaverikseni, niin saat postaukseni suoraan sitä kautta postaukseni. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. Tervetuloa myös yritykseni facebook sivuille, jossa julkaisemme viikon helmiä Espanjan asuntomarkkinoilta  

Saludos de Sol

Ensimmäinen video listassa on se kappale, joka soi koulussa lasten koulun alkaessa ja loppuessa tällä hetkellä, tosin kappale vaihtuu aina välillä. Kakkoskappale videoissa yksi oma suosikkini.


Saludos de Sol


  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti