lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pyörän vuokrausta

Tänään tulikin kotiovelle tilaamani vuokra pyörät odottelemaan perheen vierailua tänne Espanjaan. Pesue saapuu huomenna, mutta varasin pyörät jo tänään lauantaille, kun sunnuntaina liikkeet ovat kiinni. Pyörä on ehdottomasti paras tapa liikkua jos suinkin siihen on mahdollisuus.

Sen verran mainostan kaverin yritystä Bike Maniaa josta pyörät vuokrasin, että laatu hyvä hinta, hyvä ja asiakaspalvelu on mitä parhain. Itsellä toinen kerta kun käytin palvelua, että ei osaa kuin ruusuja antaa. Palvelun saat englanniksi myös. Ei kun tänne tullessa vuokrapyörät alle ja nauttimaan näistä uskomattomista maisemista joita täällä on.

Pyöriä saat laidasta laitaan ja makusi mukaan. Tarvitset sitten lasten pyörää tai hyvää maastopyörää. Yritys lisäksi korjaa ja myy pyöriä. Bike Manian löydät osoitteesta C/Portalicos, 7 Torrevieja ja numerosta 965 70 4736 tavoitat puhelimella. Lisäksi voit varata pyörät jo Suomesta käsin info@bike-mania.es

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen". Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional. Muista myös tilata YouTube kanava, jossa paljon juttuja espanjasta, jonka löydät täältä.

Saludos de Sol


Pyörät mukavasti kotiovelle toimitettuna.

Tässä menopeli tytölle.

Tässä menopeli pojalle.

Sitten ei kun baanalle. Maisemat enemmän kuin upeat.

Vähän haastavampia reittejä kokeneille.

Kevyempiä reittejä maisemien ihailuun.

Näiden ohi mukava ajella. Kauniita ja tuoksuvia.

Lenkin jälkeen on mukava pulahtaa vaikka altaalle tai mereen.

Unelmiesi asunto Espanjasta https://www.camiro.es/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti