tiistai 23. kesäkuuta 2015

Espajalaisessa kaupassa.Kun jääkaappi alkaa näyttämään tyhjältä, on aika käydä paikallisessa kaupassa hakemassa täydennystä ruokavarastoon. Kauppoja on tällä Costa Blancallan alueella Torreviejassa sekä Orihuela Costassa on runsaasti. On pienistä kivijalkakaupoista supermarketeihin ja erikoiskauppoihin kuten hedelmä, kala- liha- ja vihanneskauppoihin, mutta tällä kertaa käymme ihan tavallisessa kaupassa nimeltä Consum, joka on lähikauppani.

Tarjontaa kaupoissa on todella laajasti ja hinnat ovat karkeasti noin 30% halvemmat kuin Suomessa. Juomat ovat oma lukunsa hinnoissa, joista jo kirjoitinkin bloggauksessa" Espanja ja alkoholi", mutta todettakoon vielä, että pullo hyvää viiniä maksaa noin kaksi euroa.

Kaupoissa on runsaasti tuoretiskejä joista voit ostaa mitä ihmeellisimpiä meren herkkuja, tuoretta lihaa, patonkeja sekä mitä maukkaimpia hedelmiä ja vihanneksia. Esimerkiksi sipulit ovat paljon maukkaampia, paprikat todellakin suuria ja tomaatit maukkaita. Paikalliset tuoremehut ovat myös vertaansa vailla. Todettakoon vielä, että ei tarvitse osata sen paremmin kieliä, kun nostelee tavarat koriin kävelee kassalle ja maksaa pois.

Pienenä vinkkinä se, että voit jättää repun kassalle, niin ei tarvitse ostaa uutta bolsa de la combraa joka on kauppakassi. Myyjä kysyy aina bolsa? Ja voit sanoa kohteliaasti si eli kyllä tai no eli ei porfavor. Näin tuli käytyä paikallisessa kaupassa tutustumassa paikallisiin herkkuihin.

Tervetuloa syömään mitä uskomattomimpia terveellisiä välimeren herkkuja kanssani Costa Blancalle Torreviejaan tai Orihuela Costalle.


Saludos De Sol


Paikallinen Supermarket nimeltään Consum, joka on Orihuela Costassa.
                           
Kirsikkatomaatteja. Ovat todella hyviä.
Mitä ihmeellisimpiä kaloja ja muita meren herkkujaa. Niitä täällä riittää.

Tuoreliha tarjontaa runsaasti.

Paikalliset juustot ovat todella hyviä.

Makkara valikoima on myös hyvin runsas. Viimeksi ostin oliivi leikkelettä. Nam.

Lisää leikkeletarjontaa. Mukava maistella eri makuja.

Patonkeja joita ostan päivittäin. Aina tuoreita, rapeita ja todella hyviä.

Paikalliset hedelmät ovat uskomattoman maukkaita. Ei lisäaineita.

Persikoita joita ostin reissulta. Ovat todella hyviä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti