perjantai 24. huhtikuuta 2015

Päätös ulkomaille muutosta

" Kun päätös ulkomaille muutosta on syntynyt, huomaat, että kaikki muu sujuu kuin itsestään. Loppu on vain järjestelyä. Itse päätös on se vaikein" Nämä sanat sanoi eräs hyvä tuttavani kun painin asian kanssa. Hän oli täysin oikeassa. Päätös ulkomaille muutosta oli ehkä se vaikein osuus. Sen jälkeen kaikki todellakin on järjestelyä.

Tästä päätöksestä alkoi satojen tuntien Googlettaminen eri maista, työmahdollisuuksista, maan taloustilanteesta, asuntotilanteesta, kouluista ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä. Kohdemaina vilisi Kanada, Austraalia, Sweitsi ja  Norja. Taisi olla jopa joku muukin. Kävimme vielä EURES neuvojalla selvittelemässä työmahdollisuuksia Euroopan alueella. Suosittelen tämän mahdollisuuden käyttämistä ehdottomasti.

Kaikesta huolimatta jotenkin ajatuksiimme vain pamahti Espanja. Taisi olla jopa yhden blogin syy, että lähdin miettimään syvällisemmin tätä ja nimen omaan Torreviejaa alueena. Tässä yksi hyvä syy tälle blogille, jotta lukijana säästät valtavan työmäärän eri tahoilta tietoa hakiessasi. Pyrin kertomaan mahdollisimman kattavasti kaikesta mahdollisesta postauksissani.

Seuraava askel oli luonnolliseti hommata lentoliput kohteeseen ja ei kun tutustumaan. Katselemaan lapsille kouluja, selvittämään  työmahdollisuuksia, mahdollisia yritysmahdollisuuksia, haastattelemaan muita kohteeseen muuttaneita ja tekemään selvitystyötä olisiko tämä tuleva kotimme. Tästä ikimuistoisesta tutustumismatkasta kerron myöhemmin lisää.. Alla muutamia valokuvia tutustumismatkaltamme, sekä video itse Torreviejasta.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen". Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional. Muista myös tilata YouTube kanava, jossa paljon juttuja espanjasta, jonka löydät täältä.


Hasta luego!
Unelmiesi asunto Espanjasta https://www.camiro.es/fi/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti