lauantai 25. huhtikuuta 2015

Voi tätä romun määrää..

Viimepäivät menneetkin mukavasti muuttolaatikoita kannellessa. Tavaraa on mennyt kierrätykseen, roskiin, lahjoitukseen ja tuleen melkoinen määrä. Ei voi kuin ihmetellä, kuinka valtavasti sitä ihminen haali kaikkea " tarpeellista" ympärilleen. Kai vähemmälläkin tulisi toimeen. Muutto on siitä hyvä, että tulee ainakin tavarat jollain tapaa inventoitua, mitä kaapeista löytyy.

Tosin tavaran kantoa on jarruttanut pieni onnettomuus. Mursin muutaman kylkiluun lasten kanssa trampoliinilla pomppiessa. Kaikkeen sitä tulee sählättyä. Sattui vielä näin typerään ajankohtaan, kun pitäisi olla muutossa terävimmillään. No se mikä ei tapa, niin vahvistaa ja hauskaa oli.

Espanjassa on sikäli hyvä, että useimmat asunnot on valmiiksi kalustettuja, niin ei tarvitse Suomesta asti roudata käytännössä mitään jos ei välttämättä halua. Muuton hinta on on kyselyjeni mukaan jonkun tonnin, jolloin ei välttämättä vanhaa romua kannata viedä lainkaan. Firmoja jotka tekevät muuttoja löytyy kätevästi Googlella. Itse teimme päätöksen, että lentokoneella menee se mikä menee ja loppu jää. Niillä säästetyillä tonneilla ostaa tavaraa Espanjasta jo ihan mukavasti.

Plussaa on myös se, että ei tarvitse niin julmetusti säilöä esimerkiksi talvivaatteita kun lunta ei juuri meidän nurkilla Espanjan päässä ole. Taisi olla niin, että noin 330 päivää paistaa aurinko Torreviejassa. Veikeä nähdä kuinka tuo sopeutuminen, kun on kokoajan lämmintä.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen". Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional. Muista myös tilata YouTube kanava, jossa paljon juttuja espanjasta, jonka löydät täältä.

Voi tätä tavaroiden määrää...kuvissa vain murto osa.

Laitetaan loppuun vielä pieni rentouttava kitarointipätkä espanjalaisilta katusoittajilta, niin on mukavempi romuja järjestellä.


Unelmiesi asunto Espanjasta https://www.camiro.es/fi/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti