Tilaa uusin bloggaukseni suoraan sähköpostiisi.

torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannus Espanjassa

Kelit Suomessa ei taida kovin juhannusjuhlioita helliä tänäkään vuonna. Mitä katselin säätiedotuksia Suomesta, niin suosittelen nopean lähdön tilaamista ja tulemaan esimerkiksi tänne Espanjan auringon alle, mikäli olet enempi lämpöisen ystävä. Säätiedotus luvannut tänne meille noin kolmenkymmenen asteen molemmin puolin lämmintä. 

Ei ole kieltämättä kovin kova koti ikävä ainakaan toistaiseksi. Ei ainakaan kelejä. Toki vehreys on enemmän kuin kaunista Suomessa, mutta sitä olisi upeampi ihailla, mikäli ei tule vettä, puhumattakaan rakeista. Toivottavasti loppukesä siellä parempi.

Meillä täällä Espanjassa on myös oma juhannus tänään 23. päivä, joka on nimeltään San Juan. Silloin rannoilla palaa kokot, raketit paukkuvat ja ihmiset juhlivat. Hyvää ruokaa, juomaa ja juhlaa on varmasti jokaiseen makuun. Espanjalaisissa juhlissa  käytännössä samat elementit kuten Suomessakin.

Juhannusjuhlijoille Suomeen terveisiä. Juhlikaa rauhallisesti ja älkää hukkuko. Muistakaa olla myös läträämättä sen viinan kanssa niin, että siitä kovin harmeja tulisi. Itse vietän juhannuksen täällä Espanjan auringon alla todennäköisesti lähtemällä upealle maastopyöräretkelle ja käyn syömässä näitä upeita välimeren herkkuja.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.


Saludos del SolMeilläpäin aamupäivällä asteet näyttää tältä varjossa.

Kuva lähirannalta josta pyöräilen ohi päivittäin.

Espanjassa on uskomattoman hyvät ruoat joista muutamia kuvia. Kanan friteerattuja fileitä. Kana on espanjaksi pollo.

Lohi annos 

Alkupala tomaattia joissa päällä oliiveja ja suolakaloja. Tilkka öljyä ja yrttejä päällä.

Uskomattoman kauniita kukkia on täällä joka puolella.


Pyörällä liikkuminen Costa Blancalla on enemmän kuin upeaa. Taustalla Väli-Meri. Joka päivä tulee ajettua pitkiä lenkkejä. Aamulla lähtö joka päivä aurinkoon noin yhdeksältä.

Paikallisia palmuja

Tonnikala kanamuna välipala. On hyvä. Suosittelen.
.

Lähi rannasta.

Torreviejan satamasta. 

Rannat ovat henkeäsalpaavan kauniit koko alueella.

Voi kuinka voi kukat kukkia.1 kommentti: