keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Elämää Espanjassa - Yli 350,000 sivulatausta. Muchas gracias!!

Viime bloggaus oli hitsen surullista luettavaa kun terveyteni petti miltei puoleksi vuodeksi, joten nyt iloisempi kirjoitus tähän väliin. Näin on tullut blogille kolmannes miljoona sivulatausta täyteen, joka vaatii juhlan kunniaksi ihan oman pienen postauksensa. Sydämellinen kiitos tästä kuuluu kaikille teille blogini seuraajille. Se on aika huomattava latausmäärä blogille, joka käsittelee näinkin suppeaa aihealuetta, kuten elämää Espanjassa. On ilman muuta aina mukavempi kirjoitella, kun teksteillä on runsaasti lukijoita. Tekstejä onkin eri aihepiirejä sivuten tullut jo kirjoiteltua yli 160 kappaletta. Kuvia teksteihin on istutettu tuhansia.

Ihan tässä muutama hetki sitten yksi asiakkaani tokaisi, että olet Espanjan yksi tunnetuimpia suomalaisia, mutta harva tietää kuka olet. Siihen on toki ihan syynsä, että olen pyrkinyt pitämään tämän bloggauksen vähän enemmän niin kuin harrastuksena, että voi kirjoittaa vapaammalla tyylillä ja siksi kirjoitan nimimerkillä Senjor Rose, kuten monet muutin bloggaaajat tekevät.  Tosin hyvin tämä blogi tuntuu niputtuvan yhteen arjen ja työelämän kanssa. Työni kun täällä Espanjassa on tehdä kiinteistökauppaa yrittäjänä, niin käytännössä kaikki suomalaiset asiakkaani ovat myös blogini lukijoita. Terveisiä kaikille teille :)

Palautetta on tullut myös kovin runsaasti teksteistäni ja kovasti tästä myös suuri kiitos. Moni bloggaus onkin tullut kirjoitettua tavallaan vähän niin kuin tilaustyönä, eli olen pyrkinyt kirjoittelemaan mahdollisimman kattavasti myös siitä, mikä vain lukijoita kiinnostaa, kuten reilusti reissuvinkkejä ja muuta sellaista, mistä on hyötyä, kun matkustelee tänne meillepäin. Omasta työstäni  ja asuntokaupoista olisi myös paljon tilausta kuulla, mutta kirjoittelen tosiaan kaikesta ajan sallimissa puitteissa, kun on tämä arkikin täällä elettävänä. Muutaman asuntoihin liittyvän postauksen löydät täältä.

Yksi asia mikä Operaatio Varpaat mereen projektissa ja blogissa minua suunattomasti ilahduttaa on myös se, että blogin ympärille on rakentunut Facebook ryhmä, jossa on jo reilusti yli 3300 ryhmäläistä juttelemassa Espanjasta. Tällä varpaan kastelijoiden kanavalla on hyvä jakaa tietoa ja saada sitä eri aihealueista.  Ryhmään kuuluu niin pitkään Espanjassa asuneita, kuin uusia tulokkaaitakin. Sana on kaikille vapaa ja tyhmiä kysymyksiä ei ryhmässä ole. Jos et ole innokas keskustelija, niin mukana kannattaa olla ihan seuraus mielellä. On ollut ilo olla moderoimassa tätä ryhmää. Olemme pyrkineet pitämään ryhmän mahdollisimman asialinjalla huumoria tietenkään unohtamatta.

Unelmat on tehty toteutettaviksi ja jos sinulla on unelma, hyvä ja oikea päämäärä, niin menet vaikka läpi harmaan kiven ja tämä koskee varmasti myös sinua siinä rakas lukijani kuten minua. Muista pysyä kanavalla ja toivottavasti teksteistäni on hyötyä omien unelmiesi toteuttamiseen. Olkoon se sitten vain lyhyt vierailu tänne Espanjaan tai muutat pysyvästi tänne Espanjan auringon alle.

Joskus on kysellelty mitä tuliaisia voisi tänne ylläpidodelle tuoda, niin voileipäpikkelssi maistuisi ja suomalainen Fatzerin suklaa ja eritoten pähkinäsuklaa :) Kiittäen ja kumartaen jo etukäteen ja sitä onkin tullut jo runsaasti:)

Tuonne oikealle puolelle voit klikata LUE itsesi blogini lukijaksi ja seuraajaksi, niin postaukset tulevat sinulle ensimmäisenä. Tosin nyt töissä hitusen kiire, joten ajan sallimissa puitteissa laittelen lisää tekstejä tulemaan. Espanja on todellakin laajempi käsite kuin rantalomaa ja siitä kaikesta muusta pääset lukemaan tässä blogissa kaikista aiheista maan ja taivaan väliltä reissailessani ja elelessäni täällä Espanjan maalla.

Laittele ihmeessä myös palautetta mikä aihepiiri kiinnostaa sinua, niin pyrin kirjoittelemaan niistä aiheista, jotka sinua täällä Espanjan maalla vain kiinnostavat.Kiitos ja kumarrus.

Saludos del Sol


Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.Oman lenkkipolun varrelta Orihuela Costalta.

Lämmin kiitos. Nämä asiakkaaltamme. Espanjassa on enemmän kuin mukava leiriintyä. Olenkin laitellut monta hyvää matkavinkkiä aiheeseen, jotka löydät blogista.

Paikalliselta torilta.  Hedelmät Espanjassa enemmän kuin hyviä ja tuoreita. 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. 

Hiekkaa on riittävästi myös suurempiin maansiirtotöihin :) Tyypillisiä muutamia herkullisia espanjalaisia tapaksia. Näistä jatkossa reseptejä vallankin tuolla " Operaatio Varpaat mereen" FB ryhmässä

Välillä elämää on toki myös rannoilla :) 

Näitä grillattavia herkkuja löydät eripuolilta Espanjaa juhlista.

Tämä kuva Valencian matkalta Euroopan suurimmasta akvaariopuistosta. 

Tällainen pienokainen löytyi kadulta ja se uusi perheenjäsen nykyään.


Yksi upeita kohokohia omassa työsssäni. Onnelliset uudet asunnon omistajat.

Kalliokiipeilyä Orihuelassa. 

Sierra Nevadan vuoristo vastapäiseltä vuorelta katseltuna.  Aiheesta olenkin jo kirjoitellut, mutta olisi kiva antaa muutama vinkki vielä lisää, minne ei joka turisti eksy.

Cartagenan rannikkotykistö illanhämärässä valmiina taisteluun.

Lasten syntymäpäiviltä. Taisi olla taas noin 10 eri kanasllisuutta edustettuna. 

Espanjassa, jos jossain on historiaa..tästä jatkossa lisää..

Yksi katolilainen kirkkokuva matkan varrelta, joista tulevissa kirjoituksissa lisää..

Unelmiesi asunto Espanjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti