lauantai 20. toukokuuta 2017

Työmatkalla Benidormissa.

Niin se vierähti viikko töiden parissa arkisissa merkeissä Espanjan maalla. Perjantai oli mukavaa vaihtelua näyttelyvillan avajaiskutsuvieraana rakennustyömaalla Benidormissa rakentajayhteistyökumppanimme kutsusta. Näitä upeita merinäköalallisia luksusluokan taloja rakennetaan kaikkiaan 40 kappaletta korkealle näköalapaikalle rinteeseen Benidormin kaupungin ylle.

Avajaisissa oli tarjolla suolapaloja, paellaa sekä talon juomia. Nämä tapahtumat ovat erittäin mukavia ja juhlavia sekä työn kannalta erittäin tärkeitä, jotta pääset tutustumaan rakentajien kohteisiin syvällisemmin ja huolellisemmin. Kun tunnet mahdollisimman hyvin tuotteen, mitä itse myyt, niin toki se on myös asiakkaalle parempi.

Myös rakentajille nämä promootiotilaisuudet ovat erittäin tärkeitä tilaisuuksia esitellä uusia, ainutlaatuisia kohteitaan meille myyjille sekä sijoittajille. Tässäkään tapauksessa laadusta ei todella ole tingitty. Espanjalainen uudistuotanto on millä tahansa mittarilla mitattuna erittäin korkeatasoista laatua. Paikalla olikin runsaasti sijoittajia sekä kollegoita monesta maasta tutustumassa näihin upeisiin kohteisiin, joista halutessasi löydät lisätietoa täältä.

Itse Benidormin kaupunki pitkine ja leveine rantoineen sekä pilvenpiirtäjineen on erittäin upea ja suosittu loma- sekä asuinpaikka. Suomalaiset tuntevatkin varmasti tämän vilkkaan kaupungin ylellä esitettävästä TV-sarjasta kaikkein parhaiten. Kaupunki on kansainvälisesti yksi Välimeren suosituimpia matkakohteita.

Eläväisessä Benidormin kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla vähintään pienellä rantalomalla. Tekemistä ja kokemuksia löytyy varmasti jokaiseen makuun. Samalla kannattaa tutustua lähistöllä mielenkiintoisiin ja upeisiin retkikohteisiin kuten Safari Aitanaan, Guadalestin vuorilinnaan sekä Algarin putouksiin, joista olen jo aiemmin kirjoitellut täällä sekä täällä. Algarin putouksista on myös oma blogitekstinsä ja vinkkejä retkelle - luettavissa täältä.

Oheisesta linkistä pääset seuraamaan yhtä Benidormin upeaa rantaa reaaliajassa web kameralla. https://www.skylinewebcams.com/es/webcam/espana/comunidad-valenciana/alicante/benidorm-playa-levante.html Lisäksi lopussa muutama video Benidormista.


Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.Saludos del Sol


Benidormin kaupunki on kuuluisa pitkistä rannoista, sekä pilvenpiirtäjistään. Kuvan lähde:http://www.rumbo.es/hoteles/espana/benidorm

Allekirjoittanut sekä Alegrian myyntipäälikkö.

Myyntitiimin naiskauneutta.

Lihamestari, joka leikkoi kinkusta ohuita siivuja vieraille.

Reilunkokoinen paella kutsuvieraille.  
Paikalla runsaasti väkeä. Takana näkyy useampi nostokurki ja työmaa hyvällä mallilla käynnissä.


Villat hyvin korkeatasoisia. 

Yksi näistä upeista villoista.

Tässä voit lepäillä ja ihailla samalla merinäkymiä.


                                          


 http://www.camiro.es/fi/
Laatuasuntoja Espanjasta http://www.camiro.es/fi/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti