sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Elämää Espanjassa- Muutama realiteetti

Monesti kuulen jopa kateellisia juttuja elämisestä Espanjassa. Varsinkin sosiaalinen media sekä iltapäivälehdet pursuavat monenlaista aiheeseen liittyen kauniinen kuvineen sekä videoineen terästettynä upella musiikilla. Biletystä rannoilla, palmuja, hyviä juomia ja aurinkoa. Toki varmasti joillan näinkin..

Mutta ei jokapäivä, vaan totuus oikeasta elämästä ja arjesta on hyvin kaukana siitä. Jollain keinoin rakas lukijani sinun on myös elätettävä itsesi täällä, jollet ole valmiiksi niin rikas, ettei tarvitse nätä asioita miettiä. Tai jos olet vastaavasti rikas, niin turhaudut nopeasti ilman tyydyttävää tekemistä ja tartut herkästi edulliseen viinipulloon, joka tyydyttää tekemisen tunteen. Täällä on bileet halutessasi joka päivä.

Täällä normaali arki on juuri niin kuin muuallakin maailmassa. Aamulla aikaisiin ylös, töihin ja lapset kouluun. Toki erilaisissa maisemissa, mutta arki täysin kaikille sama. Samat arkiset ongelmat tulee varmasti kannettua itsekullakin mukanaan noin 4500 kilomeriä tänne Espanjaan. Näin se vain menee, asut sitten missä päin vain maailmaa tahansa. Välimatkalla ei ole väliä.

Tämän postauksen aiheena on pudottaa muutamilta haihattelijoilta siivet. Ajatus ei missään nimessä ole murskata kenenkään unelmia elämästä ja muutosta Espanjaan, vaan tuoda esiin muutamia reliteetteja, jotka joilta tuntuu olevan täysin unohtuneen. Kuten ystäväni hiljan sanoi, että " Ei aurinkoa voi syödä" tämän kun tajuaa, niin pääsee jo hyvin pitkälle ajatuksissaan muuttaa Espanjaan auringon alle.

Yksi asia, josta saan paljon viestejä, on työmahdollisuudet Espanajassa?  Kuinkapa siihen kovin tyhjentävästi voit vastata? Täällä asuu noin 46 miljonaa ihmistä, eli mahdollisuuksia varmasti on, mutta kielitaito on täällä enemmän kuin tärkeä. Täällä rannikolla tapaa päivittäin ihmisiä, jotka puhuvat sujuvasti montaa eri kieltä, kuten saksaa, ranskaa, venäjää, englantia, espanjaa jne..Nämä kaikki henkilöt työmarkkinoilla kilpailijoina.

Mikäli lasket työmahdollisuudet pelkän suomen kielen varaan ja muutat Espanjaan, niin sanoisin, että mieti vielä hetki, olet todellakin heikoilla. Toki asia riippuu sijainnista, mutta puhun nyt eteläisestä Espanjasta ja muista alueista, kuin Fuengorila. Sisämaassa ja muualla Espanjassa keleitaidon on oltava espanjan kieli.

Mikäli tunnet vetoa alkoholiin, niin tämä maa on täysin väärä. Juot päiväkännit edullisimmillaan yhdellä eurolla. Mikäli sinulla on ongelmia perheen, talouden, alkoholin tai minkä tahansa kanssa, niin ne eivät korjaannu täällä varmasti. Olen nähnyt jo niin monta esimerkkiä, että parempi lähteä puhtaalta pöydältä. Selvitä asiasi ja jätä ne ongelmat sinne Suomeen ja käy ne jo siellä lävitse. Tällä ne eivät varmasti parannu, vaan toisin päin, ne pahenevat.

Mikäli taasen haluat katsoa puhtaalta pöydältä maailmaa sekä Espanjaa, niin voin kokemuksesta sanoa, että et pety. Voi uskomaton sitä tunnetta ja sitä matkaa, johonka seikkailuun pääset menemällä nöyrästi tämän maan kulttuuriin, kieleen, historiaan ja siihen kaikkeen mitä ikinä vastaan tuleekaan avoimin ja kirkkain mielin. Saat ystäviä, jotka eivät sinua koskaan unohda ja paljon, paljon muuta..nimimerkillä perheellinen Espanjassa, jolla paljon paikallisia ystäviä :)


Tuttuun tapaan kuvat klikkaamalla suuremmiksi. Lopussa muutama upea kappale. Muista myös klikata itsesi blogin lukijaksi.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.

Pahoittelen, jos kuvat tai videot eivät ole mobiilissa tai koneen ruuddulla välttämättä molemmissa linjassa. Vika tuntuu olevan Blogerin tarjoamassa julkaisualustassa. 


Saludos del Sol 


Kun ankkuroidut Espanjaan, niin se vie jokaisella oman aikansa löytää paikkansa, mutta se antaa todella paljon. Kuva meidän lähirannalta.

Espanjalla on hyvin pitkä historia ja sitä on upea oppia tuntemaan. Tutkittavaa on lopuksi ikää. 

Yksi hyvin tyypillinen asuialue meilläpäin. Näiden asuntojen myynti on omaa työarkeani.

Täällä pääset näkemään mitä ihmeellisempia paikkoja seikkaillessasi ympäri Espanjaa. 

Mitä upeimpia maisemia.

Kuva rantapaseolta. Kaveri kuvassa puhdistamassa suihkulädettä. 

Vuorivaelluksella. Täältä ei reitit lopu. 
Kouluelämä pitää arjen mukavasti raiteillaan. 
Aurinkoa ei voi syödä. Pahimmillaan tilanne johtaa tähän. Kuva yhdestä kodittomien leiristä. Jokainen asukas on ulkomaalinen, ei espanjalainen.

Yksi lähipuistoja.
Lapsilla paljon espanjalaisia ystäviä. Kuva syntymäpäiviltä.

                                       
                                       
                                     


Unelmiesi asunnot Espanjasta löydät
http://www.camiro.es/

Muista tykätä Facebook sivuistamme, niin parhaat asuntohelmet Espanjasta päivittyvät sinulle ensimmäisenä. https://www.facebook.com/camirogrupo/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti