lauantai 24. syyskuuta 2016

Telttailemaan Espanjaan osa II

Telttailu Espanjassa on enemmän kuin mukavaa, koska käytännössä varsinkin täällä etelässä paistaa aurinko miltei jokapäivä. Sateista ei tarvitse juuri olla huolissansa ja siksi teltta on usein huomattavasti mukavampi vaihtoehto kuin hotelli. Toki myös hinnaltaan edullisempi, mutta voisko sanoa, että myös huomattavasti tunnelmallisempi. Leirintäalueita on runsaasti ja tässä postauksessa niistä esittelyssä Calpen leirintäalue nimeltä Camping La Merced Calpe.

Kirjoittelinkin itse alueesta yhden postauksen aiemmin, jonka löydät täältä ja telttailusta yhden tekstin täältä. Leirintäalue on upealla sijainnilla vain noin puolentunnin kävelymatkan päästä Calpen uskomattomasta kalliovuoresta.

Leirintäalue on todella korkeatasoinen ja turvallinen. Teltoille on tehty hienot aluset telttoja varten sekä paikoilla on myös suojavarjot auringolta. Alueella ravintola, suihkut, grilli, pyykinpesupaikat ja kaikki mitä ikinä vain mukavaan leiriintymiseen tarvitset. Lisäksi alueelta lyhyt matka kaupunkiin, upeille rannoille ja kauppoihin. Kannattaa siis olla ainakin muutama yö, koska nähtävää on todella paljon. Hinta neljälle hengelle auton ja teltan kanssa tuli noin 35 euroa yö. Jos ottaa sähkön teltalle siitä tulee pieni maksu päälle. Lerintäalueen kotisivuilta löydät tarkemmat hinnat.

Alue myös hyvin suosittu karavaanareiden keskuudessa. Alue sinänsä hauska, että tuntui kuin jotkut olisivat asuneet siellä jo ainakin vuoden. He olivat rakentaneet asuntovaunujen ympärille kaiken mahdollisen kauniisti ulkovalaistuksesta ruukkukasveihin ja kaikkeen siitä väliltä. Ulkoteltta toimi olohuoneena jossa jaoteltu keittiö. Olikin hauska seurata kuin telkkarista espanjalaista perhedraamaa tällaista asumista, koska meillä juuri tallainen naapuri leirityjä. Illalla he istuivat useapi porukka iltaa viettämässä ja puheen porina oli mukavaa kuunneltavaa.

Leirintäalueen kotisivut löydät http://www.lamerced.eu/
ja facebook sivut löytyy https://www.facebook.com/www.lamerced.eu/?fref=ts

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.

Kuvat tuttuun tapaan klikkaamalla suuremmiksi. Lopussa upea Calpen video alueesta.  

Saludos del Sol


Leirintäalue löytyy täältä. Alue aidattu. 
Leirintäalueen mukava emäntä, joka esitteli lintuja lapsille. 

Huoltorakennus, jossa suihkut ja pesutupa. 
Todella viihtyisä ja upea alue. 
Lähistöllä noin 11 km rantoja. 
Kuva alueelta. Myös karavaanareiden suosima. 
Tämä kuuluisa maamerkki täällä. Matkaa leirintäalueelta noin puolituntia kävellen. 
Meidän teltta. 
Telttapaikkoja, joissa katos ja alusta. 
Maisema alueelta. Tuonne vuorelle kiipesimme. 
Naapuri leirityjät. Illalla oli, kuin olisi katsellut Espanjan tv:tä. Nämä leiriytyjät asuneet alueella pidempään. 
Leirintäalueen respa ja ravintola. Sisältä löytyy myös biljardi. 
Todella viihtyisä paikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti