lauantai 30. tammikuuta 2016

Espanjalaista musiikkia osa II

Viimepäivät ovat olleet niin touhuntäyteisiä, että hyvä kun lenkille on kerennyt. Siispä blokkaukseni tänään lyhyesti espanjalaisesta musiikista. Minulta on kyselty kovasti  espanjalaiseen musiikkiin linkkivinkkejä, joten laitan niitä tähän väliin. Alla täällä meilläpäin hyvin suosittuja kappaleita ja artisteja. Itsestäni voin sanoa sen, että olen täydellisesti myyty espanjalaiseen musiikkiin. Rakastan sitä. On vaikea sanoin kuvitella miten mukava on autoilla tuolla auringossa ja laittaa radio soittamaan upeaa espanjalaista musiikkia. Toivottavasti sinäkin pääset sen kokemaan.

Yhden postauksen musiikista olenkin jo tehnyt ja sieltä köydät lisää hyvää espanjalaista musiikkia. http://operaatiovarpaatmereen.blogspot.com.es/2015/09/espanjalaista-musiikkia.html


Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta. 

Olkaa hyvä!

Nos vemos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti