sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Blogina sekä keskusteluryhmänä - Operaatio Varpaat mereen

Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia lukijoitani syvällä kumarruksella. Suosio blogillani on yllättänyt minut enemmän kuin täysin. Sivulatauksia näkyy olevan niinkin hurjat lukemat kuin  reilut 239.600 nyt päivitettynä 378.500 kappaletta ja lukijakunta kasvaa koko ajan. Lämmin kiitos tästä teille kaikille blogini seuraajille. Lisäksi kirjoituksiani on julkaistu eri lehdissä kuten Uusi Costa Blanca.

Voitte vain kuvitella, kuinka paljon saan postia Espanja-aiheeseen liittyen sähköpostilla, facebookissa messengerin kautta, viesteinä tai muilla keinoin: lasten kouluasiat, vuokra-asunnot, alueet, autot, ruoka-allergiat, retkivinkit ja niin edelleen. Kysymysten kirjo on enemmän kuin laaja. Olen pyrkinyt toki vastaamaan kaikille parhaani mukaan, mutta valitettavasti aikani on rajallista. Arjen ja oman yrityksen pyöritys vaatii ihan samanlaista panostusta Espanjassa kuin siellä koto-Suomessakin.

Toki olen iloinen, että olen saanut yrityksellemme useamman asunnon ostavan asiakkaan blogini kautta ja niihin kyselyihin mielelläni vastaan suoraan sähköpostilla tai muilla yhteydenottotavoilla. Asunnonostosta kiinnostuneet tavoittavat meidät helposti esimerkiksi nettisivustomme kautta täältä tai facebookin kautta täältä.

Pyydän, että mikäli asia koskee muuta yleistä tietoutta Espanjasta, tule kanssamme keskustelemaan facebook-ryhmäämme "Operaatio Varpaat mereen". Sieltä löydät valtavan laajan tietopaketin Espanjassa asumisesta yhteensä yli 2.800 jäsenen toimesta.  Nyt päivitettynä  3700 jäsentä :) Ryhmä on suljettu, joten voit kysellä ja jakaa tietoa kohtuullisen vapain mielin. Mukaan aktiiviseen ryhmäämme pääset täältä.

Välillä blogin kirjoittelun suhteen on ollut hiljaisempaa, koska työ on vienyt valtaosan ajasta, mutta pyrin pitämään blogin raikkaana, että saadaan uusia mukavia tekstejä luettaviksenne täältä Espanjan auringon alta. Aiheitahan riitää. Kannattaa pysyä kanavalla. Vanhempia tekstejä blogistani löydät noin 150 kirjoituksen verran, joissa edelleen ajankohtaista asiaa, kuten matkavinkkejä sekä paljon muuta. Kannattaa lukea.

PS: Muista käyttää hakutoimintoa sekä blogissa että keskusteluryhmässä löytääksesi juuri sinua kiinnostavia teemoja luettavaksesi.


Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.

Kannattaa seurailla myös blogini Youtube kanavaa, jossa julkaisen ajan sallimissa puitteissa videoita täältä espanjalaisesta arjesta. Y tuubi Operaatio Varpaat Mereen


Saludos del Sol


ESPANJA ON - UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ. Bienvenida para descubrirlas! Tervetuloa kokemaan niitä!

ESPANJA ON - RUOKAELÄMYKSIÄ. Jatkossa juttua tulossa esimerkiksi espanjalaisesta keittiöstä ja
muista makuelämyksistä. Tässä esillä erilaisia grillattavia herkkuja espanjalaiseen tyyliin. 

ESPANJA ON - MARKKINOITA. Eteläisen Costa Blancan suosituilta viikkomarkkinoilta
löydät tuoreet vihannekset ja hedelmät erinomaiseen hintaan.


ESPANJA ON - VÄLIMEREN RANTAA, AURINKOA JA LÄMPÖÄ- SEKÄ ELÄMYKSIÄ VÄLIMERELLÄ. Rannikolla tarjolla monipuolisia aktiviteetteja jokaiseen makuun.ESPANJA ON - USKOMATTOMIA LUONTOKOHTEITA.
Kokemuksia, jotka eivät unohdu ja joita ei voi rahassa mitata.

ESPANJA ON - KULTTUURIA. Simpukkatalon kivijalka.
Tämä kaunis simpukoilla vuorattu talo tulee jatkossa esiin blogiteksteissä. 

ESPANJA ON - TAIDETTA. Kuvassa taiteilijan luolatyöpaja.

ESPANJA ON - URHEILUA. Kuvassa palloilua Valenciassa vetten päällä. 

ESPANJA ON - LÄHIRUOKAA. Paikallinen kalatiski lähikaupassa.


ESPANJA ON - UNELMIESI KOTI AURINGOSSA. Kuinka voisimme auttaa teitä unelmassanne eteenpäin?
http://www.camiro.es/fi/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti