sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ratsastamaan Espanjaan. Vamos!

Eteläinen Espanja on suorastaan ihanteellinen alue ratsastusharrastusta rakastavalle. Keli on pääsääntöisesti aina hyvä ja mukavia reittejä löytyy moneen makuun. Itse en ole lajia harrastanut, mutta tytär rakastaa hevosia ja niinhän se oli heppakerhoon lähdettävä. Oma lajivalinta osuu enemmän noihin kaksipyöräisiin, joissa tehokas moottori renkaiden välissä. Ehkä minulle jopa turvallisempi vaihtoehto :)

Täällä Torreviejan seudulla toimii talli nimeltä La Palmera, jossa tallin emäntänä toimii alueella pitkään asunut suomalainen Pia Aho. Tallilla asuu paljon hevosia, joista osa on tallin omia, osa yksityisten. La Palmera tarjoaa tallipaikan ja täysihoidon hevosille edulliseen kuukausihintaan. Hevosen hinta pyörii täällä Espanjassa keskiverrosti kuulemma noin 2 000 euron molemmin puolin. Lauantaisin pyörii heppakerho lapsille klo 10-13. Kertamaksu on 20 euroa, kuukausimaksu neljästä kerrasta 60 euroa.

Tallille mentäessä sinua on tervehtimässä joukko mukavia koiria, joten rapsuteltavia kavereita tallilta löytyy kyllä. Alue on ihanteellinen harrastukselle. Pääset ratsastamaan alueella sijaitsevan kauniin sinisen suolajärven rantamaisemissa, sitruunalehtojen katveessa, Espanjan auringon alla. Siispä kun lomailet tai asustelet pidempään täällä Torreviejan seutuvilla, niin kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa aitoa Espanjaa myös hevosen selästä ihailtuna.

Tallilla asioiminen hoituu espanjan lisäksi suomeksi tai englannilla. Tallin facebook-sivut löydät täältä. Huomaathan osoitteen osalta, että navigaattoriin ei kannata luottaa, joten kannattaa tarkastaa paikka paremmin kartan mukaan. Numero Pialle 620 622 697.

Muistathan sanoa Operaatio Varpaat mereen bloggaajalta terveisiä, kun käyt piipahtamassa tällä mukavalla espanjalaistallilla.

Tuttuun tapaan kuvat klikkaamalla suuremmiksi. Muista myös klikata itsesi blogin lukijaksi.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.


Saludos del Sol 


Jokaisella hevosella oma pilttuu.

Hevosia on useampi kymmenen, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva. 

Ei riemulla rajaa kun tytyöt ratsailla.

Ensin harjausta ja hoitoa ja sitten ratsaille.

Kaunis taulu tallin seinällä.

Upeissa maisemissa ja hyvässä kelissä mukava ratsastaa.

Talleilla paljon hevosia.

Taustalla sitruspuita.  

Unelmiesi asunto Espanjasta
http://www.camiro.es/fi/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti