sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Asuntokauppaa Espanjan auringon alla.

Pitkästä aikaa pieni postaus omasta arjestani Espanjassa - katsaus asuntomyyjän arkeen Espanjassa. Asuntojen myynti on mielekästä ja kiitollista työtä, että koskaan ei tule vastaan samanlaista päivää, vaan arjen värittää erilaiset asiat asuntoihin liittyen, usein nopeatempoisesti. Tänään oli mukavaa vaihtelua taas perusmyyntiarkeen, kun järjestelin pientä yllätystä asiakkaallemme, joka osti meiltä uuden asunnon.

Päivä menikin mukavasti ensin käymällä kuittaamassa rakentajalta avaimet, hoitaessa asiakkaalle uuteen asuntoon upouudet, yhdessä asiakkaan kanssa aiemmin valitsemamme huonekalut sekä inventoimalla, että kaikki oli toimituksessa mukana sekä tietenkin tarkastaa, että asunnossa on kaikki sovistusti kunnossa, kun asiakas saapuu tänne Espanjaan. Lisäksi laittelin päälle lämminvesivaraajan, että asiakas pääsee lämpöiseen suihkuun, sekä lattialämmityksen, että on mukava saapua uuteen miellyttävään kotiin.

Se, mikä työstä tekee niin mukavan, on se, että saamme toimia asiakkaan silminä ja korvina täällä Espanjassa - on asiakas sitten samanaikaisesti paikan päällä tai koto-Suomessa.  Asiakkaan on luotettava minuun sataprosenttisesti, että asuntokaupassa kaikki sujuu turvallisesti ja varmalla ammattitaidolla. Kyse on hyvinkin huomattavista summista, jopa sadoista tuhansista euroista, joista kannan vastuuta. Espanjan asuntokaupoissa on myös kyseessä suuret, usein monien vuosien unelmat ja haaveet, joiden eteen asiakas on tehnyt paljon töitä ja suuria valintoja.

Etäostoissa luottamuksen on oltava huomattavan suuri, että asunnossa kaikki on kunnossa ja asunto on juuri sellainen kuin sen on kerrottu olevan, kun he saapuvat katsomaan, mitä ovat ostaneet. Sanottakoon, että itseäni jännittää varmasti aina yhtä paljon kuin asiakasta, että vastaako asunto varmasti asiakkaan odotuksiin. Viime vuonna möin täysin etänä useamman kauniin asunnon, joissa nyt erittäin onnelliset uudet omistajat.

Voitte vain kuvitella, kuinka hieno ja jännittävä hetki on minulle sekä asiakkaalle mennä asunnolle ja luovuttaa uuden kodin avaimet varsinkin, kun asiakas on ostanut kohteen näkemättä luottaen minuun sekä lähettämääni videokuviin kohteesta. Tai jos asiakas vastaavasti on ostanut täysin uuden asunnon vieraillen vain kerran näyttelyasunnossa.

Asiakastyön arkeeni kuuluu säännöllisesti vierailut eri näyttelyasunnoissa asiakkaan kanssa. Jälleen kuluneella viikolla sain esitellä upeita vaihtoehtoisia uudistuotantokohteita, ja näihin tulemme varmasti palaamaan asiakkaan kanssa tarkentavien kysymysten kanssa. Uudistuotantoasunto ostetaan pääsääntöisesti näyttelyasuntovierailun, suunnitelmien ja piirustusten mukaan näkemättä täysin etukäteen, mikä on lopputulos. Käytännössä kaikki huoneistot on yleensä myyty, kun rakennus valmistuu, mikä kertoo paljon asuntokaupan nopeasta temposta alueella.

Onneksi nykyaikana on huipputeknologia apuna yhteydenpidossa, myös reaaliaikaisesti kuvamateriaalien jakamista varten. Ei haittaa, vaikka asiakas joutuisi palaamaan kesken kaiken takaisin lomaltaan Euroopan toiselle laidalle:) Tänään olen kuvannut tuoreimman videonpätkän suoraan upeasta uudistuotantohuoneistosta, jota itse asiakas ei vielä kuvaushetkellä ollut itsekään nähnyt. Video tuossa alempana. Myös kesken rakennusprojektin olen käynyt kuvailemassa väliaikaisia videoita työn etenemisestä asiakkaalle.

Tämän blogin myötä haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme rakentavasta yhteistyöstä! Ollaan taas kuulolla:) Jälleen eilen yksi onnellinen asunnonomistaja sai uuden kodin Espanjan auringon alta, meren tuntumasta kaupan allekirjoituspäivänä. Onnea uudelle naapurillemme!


Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.


Saludos de Sol 

Esittelen tämän kohteen mielelläni viihtyisää yhtiötä arvostavalle asiakkaalle. Huoneisto sopii
erinomaisesti lomakäyttöön kuin ympärivuotiseen asumiseenkin.


Yksi asuntohelmistämme Torreviejassa. Tällaiset kohteet eivät ole pitkään markkinoilla.

Tästä kauniista yhtiöstä Playa Flamencalta myin upean huoneiston asiakkaalle täysin etänä
videomateriaalin myötä. Suosittelen aluetta suomikouluun tulijoille.

On mielekästä esitellä asiakkaille erilaisia asuntotyyppejä aurinkoisissa tunnelmissa.


                  Muista tilata yrityksen youtube kanava, jos olet kiinnostunut asunnoista Espanjassa. 


                                           
Unelmiesi asunto Espanjasta http://www.camiro.es/







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti