perjantai 10. elokuuta 2018

Ei riemulla rajaa, kun moottoripyörällä Espanjassa ajaa

Jos joku on hienoa täällä Espanjan maalla, niin se on moottoripyöräily. Varmasti paras asia mitä ikinä voit tehdä housut jalassa :) Tästä annan takuun. Tiet ovat enemmän kuin hyvässä kunnossa ja niitä riittää. Voit ajella pitkin jylhiä vuorimaisemia tai vastaavasti pitkin upeita Välimeren rantamaisemia. Keli on käytänössä aina hyvä tälle harrastukselle. Mutkaista tietä riittää näkymättömiin ja nähtävää riittää.

Oma pärräni tuli tuossa hiljan käyttöön. Oli jo aikakin, kun koko ikäni olen omistanut pyörän. Hitusen pääsi olemaan jo orpo olo täällä Espanjassa, kun pariin vuoteen ei ollut pyörää alla muuta kuin Suomessa. Nyt uusi kone alla ja kyseessä wanhan liiton kunnon "ranteen venyttäjä" "Gigser", kuten tätä klassikko pyörää nimitetään. Tämä vaha ratsu japanilainen ratapyörästä katukäyttöön jalostettu pyörä, jossa tehoa kuin pienessä kylässä. Pyörä mallia Suzuki GSX-R 750 vm-94. Speksejä näistä legendaarisista R-pyöristä löydät täältä.

Kerrottakoon sen verran tämä kaunottaren historiaa, että olin tilaamassa tuliterää uutta pyörää, mutta löysin kyseisen pyörän Facebookin kautta käyntikunnottomana projektipyöränä. Ajattelin, että  tämähän on kaunis klassikko ja rakentelen sen pikkuhiljaa itse, koska aina olen tykännyt laitella autoja, veneitä sekä pyöriä. Tämä olisi samalla mukavaa vaihtelua tähän kiinteistöjen myyntityöhön ja kotiinhan se mopo oli siis saatava.

Kun sain pyörän kotiin asti, niin eihän siihen koskaan aika riittänyt muuta kuin ihailemaan katteiden muotoja. Pyörä seisoi talon nurkalla pitkän tovin kunnes yhden tutun vinkistä tuli tilattua paikalle kaveri, joka tietää pyöristä enemmän kuin paljon. Sinänsä vielä mukava, kun kaveri on suomalainen, niin tekninen kieli helppoa. Puhelin soitto ja pyörä lähti kohti parempia käsiä.

Ei mennyt kaverilla montaakaan päivää, kun tuli viesti whatsappiin, että kone käy, pyörä purettu, jarrut pesty, pyörä hyvin huolettu pesuineen ja että pyörä myös täysin luovutuskunnossa. En voi muuta kuin suositella isolla peukulla Teemu Koskista, joka hoiti projektin isommilla arvosanoilla kuin +10. Eikä ihme, sillä Teemun poika Kenny Koskinen ajaa mestykkäästi kilpaa pyörällä ja isä isosti matkassa mukana teknisenä asiantuntijana sekä tukena. Kennyn menestystä pääset seuraamaan myös facbookin kautta täältä. Jos sinulla ylimääräistä taskunpohjalla ja moottoriurheilu on lähellä sydäntäsi, niin talli etsii myös sponsoreita. Mikäli etsit ammattimiestä moottoripyörien huoltoon Espanjassa, niin ota Teemuun yhteys. Muista kertoa terveisiä minulta.

Jatkossa tulossa juttua ajan sallimissa puitteissa lisää itse moottoripyöräilystä Espanjassa Kuvien jälkeen viimeisenä video, mikälaisesta pyörästä on kysymys kuinka tämä vanha klassikko kiihtyy, kun joku kaheli testailee pyöräänsä. Video muutaman vuoden uudemmasta mallista, mutta käytännössä sama vehje kokeilussa 0-280km/h- Kannatta katsoa, pysyä kyydissä ja kanavalla :)

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.Tässä kaunotar pajalta luovutettuna.

Kuva Teemun tallin "laboratoriosta", jossa pyörä hyvissä " kirurgin" käsissä. 

Pyörä huoltoon menossa katteet purettuna.

Näissä vuorimaisemissa on mukava ajella.

Tarjolla myös mahtavia rantareittejä.

Pyörä verstaalta luovutuskunnossa.Kyllä tällä ainakin töihin kerkeää :)

Unelmiesi asunnot Espanjasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti