lauantai 15. heinäkuuta 2017

Vesipuistoon - Vamos!

Näin hellepäivien kunniaksi tuli käytyä paikallisessa vesipuistossa virkistäytymässä nimeltä Aquopolis. Tämä upea vesipuisto sijaitsee Torreviejan kaupungissa ja on ehdottomasti suositeltavia vierailukohteita täällä. Päiväksi kannattaa luonnollisesti valita helteinen päivä, niin vedessä läträäminen on aina mukavempaa. Itse näin lämpöisen ystävänä nautin päivästä, kun asteita oli noin +30 paremmalla puolella.

Tämä vesipuisto sopii niin nuorelle, vanhemmalle kuin ehdottomasti myös koko perheelle. Täällä vanhakin nuortuu. Jokaiselle on varmasti jotain. Nopeista vesiradoista kiinnostuneille löytyy useita vaihtoehtoja. Perheen pienemmille taasen on omat liukumäet, vesileikkipaikat sekä paljon muuta ohjelmaa. Alue on kaunis viheralueineen, useine liukumäkineen sekä altaineen. Altaat sekä liukumäet ovat myös hienosti turvattuja uimareille. Jokaisessa altaassa sekä liukumäessä on omat uimavalvojat.

Aikaa kannattaa varata vierailulle ehdottomasti koko päivä. Vesipuiston kotisivut, jossa lisää infoa puistosta aukioloaikoineen http://torrevieja.aquopolis.es/  Puistoon kannattaa suunnata heti välittömästi aukeamisen aikoihin, 11:30, niin ehtii olla mukavasti koko päivän.

Mukaan kannattaa ottaa simmarit, pyyhe, aurinkorasvaa sekä reilusti picnic evästä kylmälaukkuun. Espanjalaisilla on tapana viettää aikaa perheen kanssa hyvin syöden ja juoden samalla nauttien vesipuistosta. Näin kannattaa tehdä myös sinunkin. Alueella on erinomaiset pöytäpaikat ruokailla ja pitää pieni paussi välillä. Alueella on toki useampi ruokapaikka sekä kahvila, mutta suosittelen ehdottomasti tätä picnic vaihtoehtoa, niin pääset nauttimaan perinteisestä espanjalaisesta tyylistä.

Lopussa muutama kuva meidän päivästä sekä alueesta muutama video, jossa toisessa esittelyssä vesipuiston työntekijöitä. Suosittelen ehdottomasti viettämään touhurikkaan päivän täällä.


Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.


Saludos del Sol



Perheen pienemmille reilusti allasalueita ja temppuratoja.

Tämä tosi mukava pimeä tunneli.

Tilaa on jokaisen uida. Tässä altaassa aaltoja. 

Alueella runsaasti aurinkotuoleja. 

Picnic pöytäpaikkoja. Ehdottomasti omat eväät matkaan. 

Mahtava mäki. 
Jokaisessa uimapaikassa sekä mäessä omat valvojat. Tässä mäessä saa todella nopeat vauhdit. Yksi suosikkejani.

Jokaiselle puuhaajalle jotain. 

Tämä ehdoton suosikki. On nopea. 





Unelmiesi asunnot Espanjasta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti