Tilaa uusin bloggaukseni suoraan sähköpostiisi.

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Moottorin pärinää ja pauketta Espanjassa.

Täällä meidän nurkilla Torreviejan sekä Orihuela Costan alueella on hyvin paljon vallankin kesäaikana mitä ihmeellisintä tapahtumaa. On sirkusta, tivolia ja kaikkea muuta tapahtumaa. Tällä kierroksella kävimme katsomassa La Zenia bulevardilla upean stuntshown. Suositus tuli Espanjan poliisin kautta, joten ilman muuta se oli mentävä katsomaan. 

Tämä huikea show sisälsi todellakin rahan arvosta katsottavaa. Sisäänpääsylipu oli lapsilta 10 euroa ja vanhemmilta 15 euroa. Näitä samoja Hollywood Motor Show esityksiä näkyi olevan myös muualla pitkin rannikkoa.

Itse show sisälsi upeaa katseltavaa. Oli todella ammattitaitoinen ryhmä. Mukana stunteissa oli todella tehokkaita autoja, mönkijöitä, monsteriautoja sekä moottoripyöriä. Vaikeusastetta showssa varmasti lisäsi se, että kenttä jossa esitys oli oli kalustoon nähden uskomattoman pieni. Tästä uskomattomasta showsta viedeo alempana.

Valokuvaaminen oli esityksenaikana kiellettyä ilmeisesti siitä syystä, ettei stuntmiehiä häiritse salamavalot. En kyllä ihmettele, sen verran tapahtumarikas show oli. Todella ammattitaitoinen porukka. Itse shown jälkeen sai kuvata kalustoa sekä kuljettaja. Kuljettajat ovat hyvin kuuluisia kavereita. Shon jälkeen hyvin moni halusikin nimikirjoituksen ostamaansa paitaan tai korttiin. Oli meilläkin pienellä miehellä suu messingillä kun pääsi samaan valokuvaan näiden sankariden kanssa paidassa heidän nimikirjoituksensa. Oheisesta linkistä löydät heidän Facebook sivunsa. Kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa.  https://www.facebook.com/hollywoodmotorshow/?fref=ts 

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan eri tapahtumiin, kun tulet vierailemaan täällä meilläpäin. Nähtävää ja koettavaa on varmasti paljon. Lisäksi jos pääset liikkumaan lähikaupunkeihin, niin aukeavat vielä uskomattomammat tapahtumat. Lähistöllä on heti jonkun kymmenen kilometrin päässä kolme suurkaupunkia, joista ei näkeminen ja kokeminen heti varmasti lopu. Lupaamiani telttailu ja matkavinkkejä Espanjasta tulossa jatkossa lisää.

Tervetuloa mukaan seikkailuun eteläisellä Costa Blancalla. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös erittäin suosittuun facebook-ryhmään "Operaatio Varpaat mereen"Apua asunnon etsintään alueelta löydät klikkaamalla linkkiä Camiro Grupo Internacional.

Kuvat tuttuun tapaan klikkaamalla suuremmiksi. Lopussa myös pieni video aiheesta. 

Saludos del Sol

Monsteriauto ennen itse showta. 
Tässä ohjelman mainos. 


Sisäänmenoportilta. 

Tapahtuma järjestettiin La Zenia bulevardin parkkipaikalla. 


Tässä shown tapahtuma-areena ennen itse showta. 

Uskomattoman upea kalusto ja todella tehokas. 

Tällä traktorilla yksi kuski ajeli keulilla ja tanssi samalla valssin. 

Illan jälkeen näytti monteriauton alla tältä. 

Kuljettajat jakoivat nimikirjoituksia tapahtuman jälkeen. Kyllä oli jonoa. 
Alla viedä pieni videopätkä showsta, mutta livenä huomattavasti parempi ja vielä vauhdikkaampi.

   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti