Tilaa uusin bloggaukseni suoraan sähköpostiisi.

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kitarakauppaa, parturia ja iltajamit kadulla.

Eilen olikin tosiaan taas mukava ja tapahtumarikas päivä. Tuli käytyä paikallisessa parturissa ja ostettua uusi kitara. Kaikessa taas omat pienet hasteensa tämän kielimuurin kanssa, mutta kun ostaja tietää mitä ostaa ja myyjä tietää mitä myy, niin loppu sujuu käsimerkein. Ei taas halaistua sanaa Englantia. No, oppii Espanjan nopeammin, kun tulee kaiken laista touhuiltua.

Ensiksi parturiin eli peluqueriaan varaamaan aikaa. Aikahan sieltä tuli mukavasti puolen tunnin päähän. Täytyy sanoa, että jo oli hyvä palvelu parturissa. Leikkaus oli todella viimeisen päälle. Lisänä leikkuun jälkeen hiusten huuhtelu ja kaupan päälle geelit hiuksiin. Tämä koko komeus vain 8 euroa. Eli jos poikkeat lomalle, kannattaa samalla ehdottomasti käydä myös kampaajalla tai parturissa täällä.

Seuraavaksi kiireellä ennen siestaa kitarakauppaan, koska täällä koko kaupunki on käytännössä kiinni siestan aikana. Kirjoitan siestasta jossain kohtaa ihan oman blogin. Ihmeen vähän täällä tosin on musiikkikauppoja, mutta näistä kadesta joita löysin, löysin myös etsimäni. Pitkäaikaisen haaveeni, uuden akustisen kitaran. Kauniin meren sinisen uuden kaverin ja kantopussin kitaralle. Sininen on espanjaksi azul.

Kitarapussi selkään ja istumaan merenrantaan vakiopaikalleni. Voi veljet mikä tunne soittaa kitaraa illalla korkealla kalliolla Välimeren rannalla. Se on tunne, jota en osaa edes kuvailla. Pimeyden saapuessa ja palatessani asunnolleni satuin vielä törmäämään muutamaan paikalliseen muusikkoon ja meillehän siitä syntyi katujamit espanjalaiseen tyyliin. Tuli ainakin kitara sisäänajettua viimeisen päälle ja mukavaa oli:) 

Lisää kuulumisia ja vinkkejä tulossa Espanjassa asumisesta. Pysy siis kuulolla ja tilaa uusin blokkaukseni yläpalkista suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet uusi lukija tällä kanavalla, niin kannattaa lukea myös noita vanhempia bloggauksiani. Muista myös jakaa blogiani vaikka facebookissa, niin saavat muutkin hyvää tietoa Espanjassa asumisesta. Voit myös tulla SenjorRose Facebook kaverikseni, niin saat postaukseni suoraan sitä kautta postaukseni. Klikkaamalla oikealla olevaa Camiro Grupo Internacional linkkiä löydät apua asunnon etsinnässä Costa Blancan alueelta.  Kuvat isoiksi klikkaamalla


Saludos de SolKuvassa paikallinen kampaamo.  Kun näet yllä olevan kyltin löydät parturiin.

Palvelu todella hyvää ja ammattitaitoista.

Tässä sitä uutta ystävää laitetaan kantopussiin.

Paikallista kitaravalikoimaa.

Asiaa oli juhlistettava maukkaalla keitolla.

Lisää paikallista valikoimaa.

Uusi ystäväni. 

Vakio paikkani meren rannalla. Takana pudotusta noin kymmenen metriä. 

Kaksi kadulla istuvaa kaveria on paikallisia muusikoita, jotka esiintyvät  ravintolassa, jonka terassilla olemme. Kitaraa pitelevä kaveri Norjasta. Oli muuten kanssa taitava kitaristi. Kyllä oli mahtavat jamit.

Näkymä vakiopaikaltani, jossa istuskelen iltaisin.

Täällä on upea istuskella ja soitella kitaraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti