Tilaa uusin bloggaukseni suoraan sähköpostiisi.

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Iltalenkillä välimeren rannalla.

Tulipas pyöräiltyä eilen illalla taas mukava lenkki. Ajelin paikallisia rantoja iltahämärässä. Maisemat eivät varmasti täältä heti lopu. Tuuli huuhtelee kasvoja, kun tunnet meren tuulen ja nautit maisemista. Illalla on sikäli kesällä mukavin pyöräillä täällä, kun aurinko laskee ja ei ole ihan niin kuuma. Tosin ei lämpö luita riko. Eikä ole itseäni ainakakaan lämpö täällä harmittanut.

Se täällä on mukava, kun ajelet etkä välttämättä jaksa kotona enää paremmin kokkailla, voit aina mennä johonkin ravintolaan herkuttelemaan pientä purtavaa lenkin jälkeen edulliseen hintaan. Täällä on aina ravintolat auki. Samalla pääset tarkastamaan sähköpostisi tai muuten viestittelemään netistä, koska ravintoloista saat käyttöösi aina ilmaisen internetin wifi yhteydellä. Pyydät vain salasanan ja netti toimii hienosti. Tämä on siis yleinen käytäntö kaikkialla. Eli kun saavut nauttimaan Espanjan auringon alle elämästä ei internetistä kannata ottaa steressiä.
Saludo de Sol

Kuva kevyenliikenteen ylikulkusillalta. Tie vie Torreviejan kaupunkiin vastakkaisessa suunnassa Orihuela Costa jossa itse viihdyn.

Upeat lähirannat joista voi matkaa jatkaa käytännössä loputtomiin. Mielikuvitus rajana.

Matkan varrelta.

Zumo de naranja eli appelsiinimehu ja salaatti iltapalana. Mehu on muuten juuri puristettu tuoreesta appelsiinistä. Koko komeus 2 euroa, mutta tosin tarjoilija on tuttava. Hän myös kova maastopyöräilijä.

Paikallinen ravintola, jossa vierailen usein. Myös eilen illalla herkuttelemassa mehun ja salaatin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti